Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Τη στήριξή της στις εκλογές ζητάει η "Λαϊκή Συσπείρωση"

Την ανάγκη να υποστηριχτεί το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», με υποψήφια τη Ντίνα Μώραλη, επισημαίνει σε ανακοίνωση της η παράταξη. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:  

«Εργαζόμενες, εργαζόμενοι, άνεργες, άνεργοι, νέες, νέοι, φτωχοί αγρότες, επαγγελματοβιοτέχνες, έμποροι, συνταξιούχοι
Στις τοπικές εκλογές του Μαΐου πρέπει να εκφραστεί η αντίθεση του λαού απέναντι στην πολιτική που τον καταδικάζει να ζει μόνιμα  στη φτώχια και στην ανεργία. Να ζει με υποβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας και πρόνοιας, με σχολεία που στερούνται τα αναγκαία, με παιδικούς σταθμούς που δέχονται όλο και λιγότερα παιδιά.  Να ζει σε ένα υποβαθμισμένο περιβάλλον που στερείται έργα και υποδομές για αντισεισμική θωράκιση, αντιπλημμυρικά και πυροπροστασία, παιδικές χαρές, χώρους πρασίνου,  δρόμους.
Απευθύνουμε κάλεσμα συσπείρωσης και συμπόρευσης ώστε στις εκλογές να γίνει ένα βήμα προς τη λαϊκή χειραφέτηση.
Η ισχυροποίηση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι εγγύηση στην πάλη ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα που προωθούνται και μέσα από τους δήμους. Είτε από τη μεριά της δημοτικής αρχής είτε από τη μεριά της αντιπολίτευσης θα είναι πυρήνας αντίστασης και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο για να δυσκολέψει την υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής, για να προωθήσει αιτήματα του εργατικού και λαϊκού κινήματος.
Για να δημιουργηθούν ισχυροί πυρήνες αντίστασης στον δήμο και την περιφέρεια κόντρα στην αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται ενιαία από κυβέρνηση, περιφέρεια και δήμο και εκπορεύεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Σήμερα έρχονται να διεκδικήσουν τη ψήφο παλιοί και νέοι συνδυασμοί, με τη στήριξη κομμάτων του ευρωμονόδρομου ή με τον μανδύα του ανεξάρτητου.
Θέλουν να παρουσιαστούν σαν κάτι το νέο, το άφθαρτο, το ακηδεμόνευτο από κόμματα, ενώ είναι στελέχη κομμάτων, ενώ υπήρξαν στελέχη της Τοπικής Διοίκησης και ευθύνονται για την κατάσταση που επικρατεί.
Μην ξεχνάς!
Ο Καλλικράτης στηρίχτηκε στις αποφάσεις και συνθήκες της ΕΕ.
Εκπονήθηκε με όχημα την ΚΕΔΚΕ και τη συμφωνία των στελεχών ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ  και ΛΑΟΣ.
Είναι συνυπεύθυνοι γιατί στήριξαν και στηρίζουν αυτή την πολιτική.
Τιμώρησε τους !

 Ψηφίζουμε παντού Λαϊκή Συσπείρωση
Υποψήφια ΔΗΜΑΡΧΟΣ Θερμαϊκού
ΜΩΡΑΛΗ ΝΤΙΝΑ
Δασκάλα, δημοτικός σύμβουλος Θερμαϊκού.
Ψηφίζουμε στην Περιφέρεια
Υποψήφιος ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΖΙΩΓΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
        Πανεπιστημιακός, περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, πρώην βουλευτής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.