Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Η "τουριστική προβολή του Θερμαϊκού" και η ΤΕΘ

O διευθύνων σύμβουλος της ΤΕΘ στο σταντ της.... Πιερίας
Χρειάστηκε η καταγγελία του υποψηφίου δημάρχου Θερμαϊκού, Σπύρου Κουζινόπουλου για την απουσία προβολής των τουριστικών πλεονεκτημάτων του Θερμαϊκού από τα έντυπα και τις δραστηριότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για να βγει καθυστερημένα η Δημοτική Τουριστική Επιχείρηση (ΤΕΘ ΑΕ) και να μας πληροφορήσει ότι ο Διυθύνων Σύμβουλος της ΤΕΘ «συμμετείχε στην έκθεση του Βερολίνου και με… «το έντυπο και το ψηφιακό υλικό τονίστηκαν τα πλεονεκτήματα της κοντινής απόστασης από την πόλη της Θεσσαλονίκης».

Φυσικά, λέξη δεν λέει η ΤΕΘ για το γεγονός ότι οι ακτές του δήμου Θερμαϊκού απουσιάζουν εντελώς από το πολυτελές τουριστικό έντυπο VeryMacedonia” της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Εκτός και αν την «ηλεκτρονική προβολή» της περιοχής μας, την αντιλαμβάνονται με τον ίδιο τρόπο που έστησαν το site «Visit-Thermaikos». Μια προχειρότητα ολκής, ανάξια σχολιασμού. Πατάς στην ενότητα «Ηλιος και θάλαασσα» και σου βγαίνουν έξι φωτογραφίες χωρίς ούτε μία αράδα κείμενο. Το ίδιο και στην ενότητα «Αξιοθέατα» όπου υπάρχουν τέσσερις όλο κι όλο φωτογραφ΄’ιες, επίσης χωρίς κείμενο. Στην ενοτητα «Προορισμοί» υπάρχουν περισσότερες, οκτώ τοβν αριθμό φωτογραφίες, επίσης χωρίς κείμενο.Και αν πατήσει κανείς στην ενότητα «Γεύσεις», προβάλλει μια φωτογραφία με ένα μπουκάλι κρασί κι άλλη μία με ένα χταπόδι, χωρίς ετω μια λεζάντα. Κι εδώ τελειώνει το site της ΤΕΘ, με δύο λόγια όλο κι όλο για την ιστορία της περιοχής και φυσικά με ενθουσιώδη χαιρετιστήρια μηνύματα της προέδρου της ΤΕΘ, Ευαγγελίας Φαρίνη και του διευθύνοντος συμβούλου, Βασίλη Γωνιωτάκη.
Για του λόγου το αληθές, για να βγάλει κανείς τα συμπεράσματά του, μπορεί κανείς να το επισκεφθεί στη διεύθυνση: http://visit-thermaikos.gr/website/index.php/el/  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.