Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Κύμα συμπαράστασης στο διωκόμενο άνεργο από τους Νέους Επιβάτες

Κύμα συμπαράστασης, προκαλεί στους κατοίκους του δήμου Θερμαϊκού η υπόθεση μακροχρόνια άνεργου πολίτη από τους Νέους Επιβάτες, πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή από την αστυνομία και παραπέμπεται να δικαστεί αυτή την Τρίτη 18 Μαρτίου στο μονομελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της «ρευματοκλοπής».

Την Παρασκευή, όταν παραπέμφθηκε να δικαστεί ο άνεργος, βρέθηκαν στα δικαστήρια για να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης ο αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής του δήμου Θερμαϊκού, Γιάννης Τσακμάκας, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Δέσποινα Χαραλαμπίδου, ενώ σε δήλωση συμπαράστασης προέβη και η τοπική βουλευτης Λίτσα Αμανατίδου-Πασχαλίδου.
Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών
Έκκληση για μαζική συμπαράσταση στον δικαστική περιπέτεια του άνεργου συμπολίτη μας, απευθύνει η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού. 

Η Πρωτοβουλία, καλεί τα μέλη, τους φίλους της και τους δημότες του Θερμαϊκού να συμπαρασταθούν με την παρουσία τους στον διωκόμενο για «ρευματοκλοπή» συμπολίτες μας Γιώργο από τους Ν. Επιβάτες, που δικάζεται την Τρίτη στις 11 πμ στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης.
Για να μην επικρατήσει η βαρβαρότητα στις πόλεις και στα χωριά μας.
Για να σταθούμε ενεργά στο πλάϊ των δοκιμαζόμενων οικογενειών που στερούνται του κοινωνικού αγαθού του ηλεκτρικού.
Να βοηθήσουμε και με την προσφορά τροφίμων και συσκευών που χρειάζεται η πενταμελής οικογένεια του Γιώργου με τα τρία ανήλικα παιδιά.
Το χρωστάμε στον πολιτισμό, στην ανθρωπιά μας, στα παιδιά μας.
Οφείλουμε να γίνουμε η ασπίδα αυτών που (όπως ο Γιώργος) αισθάνονται την αναλγησία και την βαρβαρότητα του κράτους και των υπηρετών του.

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ, ΡΕΥΜΑ, ΤΡΟΦΗ, ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
Η Πρωτοβουλία κάνει έκκληση στους ευαισθητοποιημένους πολίτες του δήμου Θερμαϊκού για αλληλοβοήθεια. Ήδη τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνει η Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού στο Στέκι της (Ησιόδου 2 και Ξενίου Διός) για την ενίσχυση της οικογένειας, ενώ γείτονες συνδράμουν ενεργά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.