Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Σημαντικό γεγονός η εκλογή του επικεφαλής της "Συμπολιτείας"


Σημαντικό γεγονός για την περιοχή μας, αποτελεί η συνέλευση που πραγματοποιεί η δημοτική παράταξη «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» αύριο Κυριακή 9 Μαρτίου, ώρα 10:30 το πρωί, στο δημοτικό θέατρο Επανομής. Καθώς εκεί, τα μέλη της παράταξης, στην οποία μετέχουν δημότες και από τα οκτώ δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Θερμαϊκού, από όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους, θα εκλέξουν μέσα από απόλυτα διαφανείς δημοκρατικές διαδικασίες τον επικεφαλής της, τον υποψήφιο δήμαρχο Θερμαϊκού που θα την οδηγήσει στη νίκη στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Πρόκειται για μια πρωτοφανή, για τα χρονικά της περιοχής διαδικασία, καθώς ένας υποψήφιος δήμαρχος εκλέγεται από τη βάση, από τους συνδημότες του και δεν προκύπτει από το πουθενά, με την «επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος».
 Η προθεσμία για την εγγραφή μελών της «Συμπολιτείας», τελειώνει σήμερα Σάββατο στις 2 το μεσημέρι, οπότε λήγει και η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τη θέση του επικεφαλής της παράταξης. 

Η δημοτική παράταξη «Συμπολιτεία Θερμαϊκού», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της που κυκλοφορεί ευρύτατα, φιλοδοξεί με τη στήριξη όλων των πολιτών του Θερμαϊκού, να βάλει στην άκρη το παλιό, το αποτυχημένο και το φθαρμένο, ανοίγοντας δρόμο σε νέες, άφθαρτες δυνάμεις της δημιουργίας και της προόδου, σε μία λαϊκή συμμαχία όλων των πολιτών. «Για να αντιμετωπίσουμε το τέλμα στο οποίο βρίσκεται ο δήμος μας, με τα προβλήματα να οξύνονται διαρκώς και τη ζωή όλων μας, με τη φοβερή οικονομική κρίση, να αλλάζει δραματικά προς το χειρότερο, εξ αιτίας της εφαρμογής του σχεδίου λιτότητας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.