Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Σπύρος Κουζινόπουλος: «Η πρόωρη πρωταπριλιά του κ.Τσαμασλή»

O υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού, Σπύρος Κουζινόπουλος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συμπολιτεία Θερμαϊκού», σχολιάζοντας την αυτοκρατορικού στυλ ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη κ.Γ.Τσαμασλή για την κάθοδό του  στις δημοτικές εκλογές, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ευχαριστούμε τον κ.Τσαμασλή που μας έφερε στο δήμο Θερμαϊκού πρόωρα, τρεις εβδομάδες νωρίτερα, την Πρωταπριλιά, με τα όσα έγραψε στη δήλωσή του ότι έρχεται να…  «σώσει» τους κατοίκους του δήμου μας, καθώς, όπως αυτοαναγορεύθηκε, είναι «ο άνθρωπος των έργων».

Και πράγματι: Σε αυτά τα χρόνια που κατείχε δημόσια αξιώματα ως αντιπεριφερειάρχης, ως αντινομάρχης, ως περιφερειακός σύμβουλος αλλά και ως ανώτατο στέλεχος και υποψήφιος της Ν.Δ. στις βουλευτικές εκλογές, έκανε τόσα πολλά και μεγάλα «έργα» στο δήμο Θερμαϊκού, ώστε να ξεχειλίζουν οι κάτοικοί του από ευμάρεια και ευημερία. Από τα πολλά «έργα» Τσαμασλή, ο δήμος Θερμαϊκού έχει ένα τέλειο οδικό δίκτυο (μόλις χτες στον άθλιο δρόμο Μηχανιώνας-Πλαγιαρίου κόντεψαν να σκοτωθούν τρεις συνδημότες μας με τις επικίνδυνες στροφές που υπάρχουν), έχει λυμμένα όλα του τα προβλήματα και μηδέν ανεργία.
Εκτός πια και αν εννοεί τα απίστευτα «έργα» που εξήγγειλε πρόσφατα ότι θα κάνει με τις «Θερμαϊκές Ριβιέρες», τα «Αλεξάντερλατς», τους «υποθαλάσσιους υφάλους», τα «ενυδρεία», τη «δωρεάν ενέργεια» και τόσα άλλα. Ξεπερνώντας σε υποσχεσιολογία  ακόμη και τον επίσης υποψήφιο, πρώην δήμαρχο Μηχανιώνας κ. Μαυρομάτη, ο οποίος έταζε στις προηγούμενες εκλογές ότι θα έφερνε… «δωρεάν πετρέλαιο από τη Λιβύη του Καντάφι»!

Θέλω να συστήσω στον κ.Τσαμασλή να αφήσει τα κούφια λόγια και τις ανέξοδες μεγαλόστομες υποσχέσεις, να σκύψει πάνω στα πραγματικά προβλήματα, ώστε να δούμε όλοι μαζί οι υποψήφιοι πως μπορούν να γίνουν άμεσα κάποια πράγματα που θα βελτιώσουν τη ζωή των συνδημοτών μας και θα τους κάνουν να ξεφύγουν λίγο από το φοβερό αδιέξοδο που δημιούργησε η κυβέρνηση της κρίσης και της μιζέριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.