Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ενθουσίασε το "Ημερολόγιο μιας χήρας" στο Βαφοπούλειο

To αδιαχώρητο, επικράτησε και πάλι, αυτή τη φορά στη θεατρική αίθουσα του  Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου, και τις δύο μέρες, το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Μαρτίου, όπου η Θεατρική Ομάδα «Εταιρεία Υποκριτών» του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμου Θερμαϊκού παρουσίασε το έργο του Μποστ «Το ημερολόγιο μιας χήρας».

Η δουλειά και η προσπάθεια ομάδας δεν θα μπορούσε να τύχει καλύτερης  υποδοχής. Το κοινό γέλασε, προβληματίστηκε, ενίοτε συμμετείχε, χάρηκε και χειροκρότησε το μπριο και την αμεσότητα των ερασιτεχνών ηθοποιών και ξαφνιάστηκε ευχάριστα με το ιδιότυπο ύφος του «Ημερολογίου μιας χήρας», που αξίζει να αναφέρουμε, ότι είναι ένα έργο που ελάχιστα έχει ανέβει στις ελληνικές σκηνές.
Η Θεατρική ομάδα του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. είναι γνώριμη στο θεατρικό κοινό του Βαφοπουλείου καθώς τα  τελευταία πέντε χρόνια παρουσιάζει  εκεί όλες τις δουλειές της («Η πινακοθήκη των ηλιθίων», «Play it again, Sam», «Βουτήματα», «Η απαγωγή της Σμαράγδως»).
Οι παραστάσεις οργανώθηκαν σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του Βαφοπουλείου και το Δήμο Θεσσαλονίκης και η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.
Έπειτα από πρόσκληση, το «Ημερολόγιο μιας χήρας» θα παρουσιαστεί στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Δήμου Βέροιας στις 12 Μαΐου και επιθυμία είναι να δοθούν παραστάσεις σε  όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Θερμαϊκού και να γίνει μια επαναληπτική παράσταση στην Περαία όπου πολλοί συνδημότες δεν κατάφεραν να την παρακολουθήσουν.
O πρόεδρος του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Παναγιώτης Τροκάνας , χαιρέτησε  την παράσταση και ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές και τους ηθοποιούς.
Επίσης στο Βαφοπούλειο θα φιλοξενηθεί στις 3 και 4 Μαΐου η Θεατρική Ομάδα του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. με έδρα τη Μηχανιώνα με την νέα της παράσταση, το «ΚΟΥ-ΚΟΥ» του Georges Feydeau.
Θερμές ευχαριστίες στην Αντιδημαρχία Καθαριότητας του Δήμου Θερμαϊκού που αναλαμβάνει σε κάθε εξόρμηση της ομάδας τις μεταφορές των σκηνικών όπου χρειάζεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.