Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Μαυρομάτης-Τσαμασλής: "Το ένα χέρι νίβει το άλλο"....

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η δημοτική παράταξη «Συμπολιτεία Θερμαϊκού», επισημαίνει την περίεργη στάση που τηρούν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Γιάννης Μαυρομάτης και Γιώργος Τσαμασλής, οι οποίοι στις δημόσιες εμφανίσεις, τις δηλώσεις και τις ανακοινώσεις τους, δείχνουν να λειτουργούν περίπου ως … συνεργάτες, αποφεύγοντας να πουν το παραμικρό ο ένας κατά του άλλου, στη λογική «το ένα χέρι νίβει το άλλο».
Αναλυτικά στο δελτίο τύπου της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού» αναφέρονται τα ακόλουθα:
Ένα και πλέον μήνα τώρα, από την  ανακοίνωση της υποψηφιότητας για το δήμο Θερμαϊκού του αντιπεριφερειάρχη κ.Γιώργου Τσαμασλή, και οι δημότες του Θερμαϊκού άκουσαν από τα χείλη του απίστευτα πράγματα που εκφεύγουν των ορίων και αυτών ακόμη των προεκλογικών υπερβολών που διατυπώνονται κάθε παραμονές εκλογών. Ακούσαμε για «Θερμαϊκές Ριβιέρες», «Αλεξάντερλατς», «υποθαλάσσιους υφάλους», μέχρι και για…. «δωρεάν διανομή ενέργειας από τα κοιτάσματα της Επανομής» από έναν υποψήφιο ο οποίος αυτοπροβάλλεται ως «ο άνθρωπος των έργων», ασχέτως αν όλα αυτά τα χρόνια που κατείχε δημόσια αξιώματα δεν πρόσθεσε ούτε έστω ένα λιθαράκι στο δήμο Θερμαϊκού.
Αυτή την χωρίς όρια δημαγωγική υποσχεσιολογία, κατήγγειλαν με δηλώσεις και ανακοινώσεις τους όλοι οι άλλοι υποψήφιοι για το δήμο Θερμαϊκού, πλην του κ.Γιάννη Μαυρομάτη, ο οποίος τηρεί αιδήμονα σιωπή, αποφεύγοντας να πει ούτε μία λέξη έστω για τα απίστευτα προεκλογικά πυροτεχνήματα του κ.Τσαμασλή.
Στο τελευταίο φύλλο (Μαρτίου) της εφημερίδας «Θερμαϊκός Νέα Πορεία» που εκδίδει ο κ.Μαυρομάτης, δεν υπάρχει η παραμικρή έστω αναφορά, απουσιάζει και η παραμικρή κριτική στα απραγματοποίητα «μαγικά» έργα που υπόσχεται ο αντιπεριφερειάρχης, ενώ  το ίδιο συμβαίνει και με την επίσημη ιστοσελίδα της παράταξης του πρώην δημάρχου Μηχανιώνας, αλλά και τις επίσημες τοποθετήσεις του σημερινού επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.
Την ίδια ώρα διαπιστώνουμε ότι ακριβώς την ίδια στάση τηρεί απέναντι στον κ.Μαυρομάτη και ο κ.Τσαμασλής, αποφεύγοντας κι αυτός να αναφέρει το ελάχιστο έστω για την αποτυχημένη οκταετία Μαυρομάτη στο δήμο Μηχανιώνας, για τα έργα που δεν έγιναν, για τις εκπληκτικές ευκαιρίες που χάθηκαν και τη σημαντική επιβάρυνση του δήμου με εκατομμύρια ευρώ εξ αιτίας λανθασμένων χειρισμών και τόσα άλλα.

Και δικαίως οι δημότες του Θερμαϊκού αναρωτιούνται: Μήπως υπάρχει κάποιου είδους «μυστική συμφωνία» μεταξύ των κυρίων Μαυρομάτη και Τσαμασλή; Μήπως τα έχουν κανονίσει έτσι, ώστε να μένουν και οι δύο στο απυρόβλητο; Μήπως, λειτουργώντας στη λογική «το ένα χέρι νίβει το άλλο», προσπαθούν να παραπλανήσουν τους ψηφοφόρους; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.