Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Πλούσια προεκλογική δραστηριότητα στο Θερμαϊκό

Μεστή από προεκλογική δραστηριότητα, θα είναι για το δήμο Θερμαϊκού η σημερινή μέρα, καθώς οι τρεις μεγαλύτερες δημοτικές παρατάξεις πρόκειται να παρουσιάσουν ένα μέρος του στελεχικού τους δυναμικού το οποίο θα πλαισιώνει τον υποψήφιο δήμαρχο για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαίου. 

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος,  βρίσκεται πρωτίστως η εκδήλωση της νέας δημοτικής παράταξης «Συμπολιτεία Θερμαϊκού»που θα γίνει στις 10:30 το πρωί στο Δημοτικό Θέατρο Επανομής, με την πανηγυρική εκλογή του επικεφαλής της «Συμπολιτείας» από τα μέλη της παράταξης, με μια πρωτοφανή για τα χρονικά της περιοχής διαδικασία άμεσης εκλογής από τη βάση. Όπως έγινε γνωστό, μέχρι τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου, που ήταν η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων δεν είχαν υποβληθεί άλλες προτάσεις, πέρα των τριών αρχικών υποψηφιοτήτων.
Μία ώρα αργότερα, στις 11:30 το πρωί στο ΚΑΠΠΑ-2000 της Περαίας, ο επικεφαλής της παράταξης «Θερμαϊκός -Νέα Πορεία», πρώην δήμαρχος Μηχανιώνας κ.Γιάννης Μαυρομάτης ανακοινώνει επίσημα την υποψηφιότητά του μετά από καθυστέρηση πολλών μηνών λόγω της δυστοκίας στη διαμόρφωση του προγράμματος και στο σχηματισμό του ψηφοδελτίου του.
Τέλος, στη διάρκεια της σημερινής ημέρας, σε άγνωστο μέχρι στιγμής τόπο και χρόνο, ο αντιπεριφερειάρχης κ.Γιώργος Τσαμασλής, επικεφαλής της ανώνυμης μέχρι στιγμής δημοτικής παράταξης που προσπαθεί να συγκροτήσει, θα ανακοινώσει κάποια ονόματα προσώπων που «επέλεξαν αυτή τη φορά να δώσουν μαζί του την αυτοδιοικητική μάχη».

Για τη δραστηριότητα των άλλων υπό συγκρότηση δημοτικών παρατάξεων (Χρήστου Βογιατζή, Κυριάκου Στεφανίδη και Ντίνας Μώραλη) δεν υπήρχαν μέχρι στιγμής πληροφορίες για τη σημερινή προεκλογική τους κίνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.