Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ξεχώρισε το Πρωτάθλημα Τραμπολίνο του "Αίαντα"

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα Τραμπολίνο που πραγματοποιήθηκε από τον Γυμναστικό Όμιλο Θερμαϊκού «Αίας» στην Περαία με τη συμμετοχή περίπου διακοσίων αθλητών και αθλητριών από τη Βόρεια Ελλάδα και την Κέρκυρα.

Συγκεκριμένα μετείχαν αθλητές και αθλήτριες από τα σωματεία:  ΓΟ ΑΙΑΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ, ΜΠΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΑΓΕΜΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ΑΓΣΝΘ ΑΝΕΜΟΣ, ΓΟ ΚΑΒΑΛΑΣ,ΑΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ,ΓΑΣ ΦΙΚΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΕΡΜΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ,ΣΕΑΓ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ,ΓΣΕΓ ΕΡΑΤΩ ΞΑΝΘΗΣ, ΓΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ,ΓΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, ΑΟ ΠΑΛΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ και ΓΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

Ηταν ένας φιλικός αγώνας λίγο πριν την προκριματική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ που θα διεξαχθεί στις 22 και 23 Μαρτίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Περαίας.  Οι αθλητές και οι αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα προγράμματα τους και να βαθμολογηθούν από τους κριτές μας.

Η διοίκηση του ΓΟ "ΑΙΑΣ" ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ
·         την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη της,
·         το ΔΗΠΠΑΚΥΘ (φορέας του αθλητισμού Δ. Θερμαϊκού) και τον πρόεδρο του Παναγιώτη Τροκάνα για την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας,
·         τον ΑΓΕΜΣ  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για την παραχώρηση του ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ του,
·         το αθλητικό σωματείο "ΖΕΦΥΡΟΣ" για την αναβολή του αγώνα του,
·         τις διοικήσεις και τους προπονητές των συλλόγων που συμμετείχαν για την άριστη συνεργασία,
·         τους αθλητές και τις αθλήτριες για το ήθος τους,
·         τους χορηγούς μας  VODAFONE ΠΕΡΑΙΑΣ,  ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ "ΚΙΝΗΤΡΟ",  ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ  "ΟΔΟΣ ΑΝΘΕΩΝ", ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ  "ΑΙΓΛΗ" και "ΑΥΡΑ" , ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ  "PHOTOTECH" ΓΙΩΡΓΟΣ  ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ
·         και ιδιαίτερα τους  ΓΟΝΕΙΣ  του  ΑΙΑΝΤΑ  που βρίσκονται πάντα εκεί προσφέροντας, πίσω από κάθε δράση, δίπλα στα παιδιά τους και στον σύλλογο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.