Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Στη δημοσιότητα το νέο λογότυπο της "Συμπολιτείας Θερμαϊκού"

Από την «Συμπολιτεία Θερμαϊκού», δόθηκε στη δημοσιότητα το τελικό λογότυπο της νέας αυτής δημοτικής παράταξης, η οποία κατέρχεται στις προσεχείς δημοτικές εκλογές για το δήμο Θερμαϊκού με ιδιαίτερες αξιώσεις και ένα επιτελείο από ικανότατα έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη αλλά και νέες και νέους δημότες που διψούν για προσφορά και δημιουργία.

Στο αριστερό μέρος του λογότυπου υπάρχει ένας πολίτης με υψωμένα τα χέρια, ενώ  γύρω του απεικονίζονται οκτώ μπάλλες που σημαίνουν τα οκτώ δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Θερμαϊκού, για τα οποία το πρόγραμμα της παράταξης προβλέπει την ισόρροπη ανάπτυξή τους. Το άτομο αυτό πατάει σε πράσινο, που σημαίνει τις αγροτικές εκτάσεις του δήμου, ενώ περιβάλλεται από θαλασσί χρώμα, που είναι η θαλάσσια έκταση του δήμου Θερμαϊκού με τα 46 χιλιόμετρα ακτογραμμής.
Στο λογότυπο, κυριαρχεί η λέξη «Συμπολιτεία», από πάνω γράφει Θερμαϊκός και από κάτω Αλληλεγγύη και Ανατροπή.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης, το λογότυπο αυτό θα κοσμεί εφεξής όλα τα έντυπα, τις ανακοινώσεις και τα πανό της «Συμπολιτείας», ενώ θα αποτυπώνεται και στα ψηφοδέλτιά της, όταν έρθει η ώρα της εκλογικής αναμέτρησης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.