Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Βολές Γιάννη Ιωαννίδη κατά Τζιτζικώστα-Τσαμασλή

Βολές του υποψήφιου της Ν.Δ. για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννη Ιωαννίδη κατά του νυν Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα, οι οποίες αγγίζουν όμως, λόγω και του θέματος που θίγει, και τον νυν Aντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης και επίδοξο υποψήφιο δήμαρχο για το δήμο Θερμαϊκού, Γιώργο Τσαμασλή.

Όπως είπε ο κ.Ιωαννίδης, σε τηλεοπτική συνέντευξή του στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης και τον Βαγγέλη Πλάκα είναι απαράδεκτο ο Τζιτζικώστας και οι άνθρωποί του να κάνουν προεκλογική εκστρατεία μέσα από την Περιφέρεια, χρησιμοποιώντας το μηχανισμό και τους ανθρώπους της Περιφέρειας αλλά και προχωρώντας στο όνομα της Περιφέρειας σε προεκλογικού χαρακτήρα «έργα», με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων. 
«Αν θέλουν ας παραιτηθούν από τη θέση τους, ας ανοίξουν δικά τους εκλογικά κέντρα και από εκεί να κάνουν προεκλογικό αγώνα και όχι από το γραφείο τους στην Περιφέρεια», σημείωσε ο διάσημος «ξανθός» του ελληνικού μπάσκετ. Για να προσθέσει λέγοντας ότι από την ώρα που ανακοίνωσαν ότι είναι υποψήφιοι, θα πρέπει να πηγαίνουν στην Περιφέρεια μόνο για λίγο, όσο για να υπογράψουν κάποια έγγραφα ή να διεκπεραιώσουν κάποιες κατεπείγουσες υποθέσεις.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Ιωαννίδης ανακοίνωσε από την ίδια εκπομπή της TV-100 και το όνομα του συνδυασμού του, που θα φέρει το όνομα «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια».

Το επικοινωνιακό επιτελείο του Γιάννη Ιωαννίδη επιμένει να αντλεί ιδέες για την προεκλογική καμπάνια του «κόουτς» από την προ πολιτικής σταδιοδρομία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.