Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Από 1-4 Σεπτεμβρίου το πανηγύρι στον Άγιο Μάμα

Σημείο συνάντησης και αναφοράς για τη Χαλκιδική και τη Βόρεια Ελλάδα, αποτελεί το πανηγύρι του Αγίου Μάμαντος στη Χαλκιδική που  θα πραγματοποιηθεί φέτος από 1 Σεπτεμβρίου έως 4 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται, όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας, κ. Εμμ. Καρράς, για ένα θεσμό με κοινωνικοπολιτικά χαρακτηριστικά, που αναμένεται να προσελκύσει και φέτος το ενδιαφέρον εμπόρων τουριστών και επισκεπτών στο Δήμο Νέας Προποντίδας.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Πέμπτη, 1η Σεπτεμβρίου, στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί η περιφορά της Ιεράς Εικόνας Αγίου Μάμαντος και Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στο χώρο της Εμποροπανήγυρης. Θα ακολουθήσουν στις 21.00 χοροί από το νομό Φλώρινας και Πέλλας.
Την Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου, στις 08.00 θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος (χώρος εμποροπανήγυρης). Στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη προσκεκλημένων στο χώρο της εμποροπανήγυρης, ενώ το βράδυ, στις 21.00 θα λάβει χώρα βραδιά χορωδιών.
Το Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου, στις 21.00 θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την Μαρία Άρνη, ενώ την Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου στις 21.00 οι παρευρισκόμενοι θα παρακολουθήσουν χορούς από την Μικρά Ασία, τη Δυτική Μακεδονία και τη Θράκη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.