Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Κινούνται και πάλι κανονικά τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ

Κινούνται κανονικά από σήμερα Τρίτη τα αστικά λεωφορεία, μετά την απόφαση των  εργαζόμενων στον ΟΑΣΘ, στη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασής τους, να σταματήσουν την επίσχεση εργασίας που από μέρες πραγματοποιούσαν και η οποία είχε ως αποτέλεσμα την καταταλαιπώρηση του επιβατικού κοινού της Θεσσαλονίκης.

Η διακοπή της κινητοποίησης των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ αποφασίστηκε, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του σωματείου τους Δημήτρης Τσερμενίδης, ύστερα από τον ορισμό  σύσκεψης για την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι στο υπουργείο Εργασίας, στο γραφείο του γενικού γραμματέα Ανδρέα Νεφελούδη και με τη συμμετοχή της γενικής γραμματέως του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Θεοπίστη Πέρκα.
Όπως εξήγησε ο κ.Τσερμενίδης, «είχαμε πει ότι αυτό που ζητάμε είναι επιτέλους να καθίσουμε στο τραπέζι των συζητήσεων. Αφού αυτό ορίστηκε. εμείς δεν θα μπορούσαμε να αθετήσουμε τα λεγόμενά μας».

Υπογραμμίζεται ότι στόχος της σύσκεψης την προσεχή Πέμπτη, είναι να δοθεί ένα πρόγραμμα από την πλευρά της διοίκησης του ΟΑΣΘ για την πληρωμή των δεδουλευμένων των εργαζομένων. Τονίζεται ότι στους 2.300 εργαζομένους του ΟΑΣΘ οφείλονται 6,3 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.