Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Οι αγώνες του «Thermaikos Triathlon 2016» στους Ν.Επιβάτες

Μία σημαντική αθλητική διοργάνωση, το «Thermaikos Triathlon 2016», ανέλαβε το
ΔΗΠΠΑΚΥΘ του Δήμου Θερμαϊκού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης. Οι αγώνες του τριάθλου θα διεξαχθούν την Κυριακή  18  Σεπτεμβρίου 2016  12:00 μ.μ., στους Νέους Επιβάτες και την Περαία.

750 μέτρα στη θάλασσα των Νέων Επιβατών, 20.700 μέτρα στους δρόμους των Ν. Επιβατών και της Περαίας και 5.000 μέτρα στον παραλιακό πεζόδρομο των ίδιων περιοχών καλούνται να διανύσουν οι αθλητές την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου. Τριαθλητές και μη, άνδρες και γυναίκες, σε ατομική ή ομαδική συμμετοχή, αμιγής ή μικτή ομάδα των δύο ή τριών αθλητών, θα αγωνιστούν δίπλα στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Χρήστο Γαρέφη, υπό την καθοδήγηση του κορυφαίου Έλληνα Τριαθλητή Βασίλη Κρομμύδα.
Ο Τεχνικός Διευθυντής του αγώνα Βασίλης Κρομμύδας θα συνεργαστεί με τρεις διακεκριμένους αθλητές οι οποίοι θα έχουν την επιμέρους εποπτεία:
Ο Νικόλας Ρεπανάς Υπεύθυνος της κολυμβητικής διαδρομής   
Ο Σταμάτης Γιαννόπουλος Υπεύθυνος της ποδηλατικής διαδρομής
Ο Δημήτρης Κασίμης Υπεύθυνος του δρόμου αντοχής
Ο Χρήστος Γαρέφης, Πρεσβευτής του Thermaikos Triathlon 2016 σας προτρέπει να λάβετε μέρος και να αγωνιστείτε μαζί του, καθώς θα τιμήσει τον αγώνα και με την συμμετοχή του!

“Εδώ ξεκίνησαν όλα!"
Ο κορυφαίος Έλληνας Τριαθλητής, Βασίλης Κρομμύδας θυμάται «Εδώ στον δήμο Θερμαϊκού ξεκίνησαν όλα! Το 1990 ο Χρήστος Γαρέφης και εγώ ξεκινήσαμε το Τρίαθλο στην Ελλάδα. Η καθημερινή μας ποδηλατική προπόνηση ήταν στην περιοχή της Περαίας, κολυμπούσαμε στην θάλασσα των Νέων Επιβατών και της Αγίας Τριάδας και τρέχαμε στους παραλιακούς δρόμους των ίδιων περιοχών. Το 1992 διοργανώσαμε τον πρώτο διεθνή αγώνα Τριάθλου στην πλαζ του ΕΟΤ μεταξύ Αγία Τριάδας και Ν. Επιβατών.  Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που στις 18 Σεπτεμβρίου το Thermaikos Triathlon θα πατήσει στα χνάρια μας!»  

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Τριάθλου 60+, Χρήστος Γαρέφης συμπληρώνει «Η Θεσσαλονίκη αποκτά το δικό της Τρίαθλο μετά από 26 χρόνια. Είμαι και χαρούμενος και συγκινημένος που θα αγωνιστώ ξανά στις ίδιες διαδρομές, εδώ που ξεκινήσαμε το τρίαθλο με τον φίλο μου Βασίλη Κρομμύδα. Δεν θα μπορούσα να μην αγωνιστώ! Και φυσικά προτρέπω τους αθλητές της πόλη μας να συμμετέχουν. Όχι μόνον οι τριαθλητές αλλά και οι κολυμβητές, οι ποδηλάτες, οι δρομείς και όσοι αγαπάμε τον αθλητισμό!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.