Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ από σήμερα η Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο του εκβιασμού των μεγαλομετόχων
Mεγάλη ταλαιπωρία περιμένει τους Θεσσαλονικείς μετά την απόφαση των εργαζομένων του ΟΑΣΘ να συνεχίσουν από σήμερα επ’ αόριστον την επίσχεση εργασίας που πραγματοποιούν, με αίτημα την καταβολή από τη διοίκηση του Οργανισμού την καταβολή τριών μηνών της μισθοδοσίας τους.
Αυτό σημαίνει ότι κανείς εργαζόμενος δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την αστική συγκοινωνία για να πάει στη δουλειά του, κανείς άρρωστος για να επισκεφθεί το γιατρό του ή το νοσοκομείο, κανένας φορολογούμενος δεν θα μετακινηθεί για να πάει στην Εφορία ή τις άλλες δημόσιες υπηρεσίες για να εξυπηρετηθεί.

Η απόφαση αυτή των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, εξαιτίας της ανάλγητης στάσης των μεγαλομετόχων του οργανισμού και του εκβιασμού προς το υπουργείο Μεταφορών για την αύξηση των υπερκερδών που λαμβάνουν από το κράτος, προβλέπεται ότι θα επιφέρει και τεράστιο πλήγμα για το κορυφαίο γεγονός της Νέας Μηχανιώνας και όλου του δήμου Θερμαϊκού, που είναι η εορτή της Παναγίας Φανερωμένης της Μηχανιώτισσας. Καθώς δεν θα μπορούν οι προσκυνητές να καταφθάσουν στη Νέα Μηχανιώνα, ενώ άλλοι θα αναγκαστούν να χρησιμοποιήσουν Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, με συνέπεια να προκληθεί κυκλοφοριακό χάος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.