Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Οι επισκέψεις των πολιτικών αρχηγών στην 81η ΔΕΘ

Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 10 με 18 Σεπτεμβρίου που θα λειτουργεί η φετινή 81η ΔΕΘ για να την επισκεφθούν αλλά και να παραχωρήσουν τις καθιερωμένες συνεντεύξεις τύπου προς τους δημοσιογράφους. Συγκεκριμένα:

-Ο πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος θα επισκεφθεί τη ΔΕΘ στις 10 το πρωί του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου και θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO A.E. στα γραφεία του εκθεσιακού φορέα. Στη συνέχεια θεωρείται πολύ πιθανόν να παραστεί στα εγκαίνια του περιπτέρου της Ρωσίας η οποία είναι και η τιμώμενη χώρα.
Τα εγκαίνια της 81ης ΔΕΘ, θα γίνουν στις 8 το βράδυ της ίδιας μέρας στο «Ι. Βελλίδης», παρουσία του πρωθυπουργού και χοροστατούντος του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου. Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας θα εκφωνήσει την καθιερωμένη ομιλία του προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων.  
Την επομένη το μεσημέρι θα δοθεί η συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στο «Ι. Βελλίδης».

Οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί
-Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου θα επισκεφθεί την ΔΕΘ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης ο οποίος στις 12 το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο συνεδριακό κέντρο «Ν. Γερμανός».
-Την ίδια μέρα θα βρίσκεται στη ΔΕΘ και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Η κ. Φώφη Γεννηματά θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO A.E. στις 4 το απόγευμα, θα ακολουθήσει περιοδεία της στα περίπτερα και στις 8 το βράδυ θα μιλήσει στο «Ι. Βελλίδης».
-Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου θα επισκεφθεί τη ΔΕΘ ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης ο οποίος στις 12 το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο «Ν. Γερμανός».
-Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου θα βρεθούν στην Έκθεση δύο πολιτικοί αρχηγοί. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ο οποίος θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 12 το μεσημέρι, στο «Ι. Βελλίδης».
-Στις 6 το απόγευμα της 14ης Σεπτεμβρίου ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα συναντηθεί με τη διοίκησης της ΔΕΘ-HELEXPO A.E. στην αίθουσα του διοικητικού συμβουλίου. Ο κ. Κουτσούμπας θα δώσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη, στις 12 το μεσημέρι, στο «Ν. Γερμανός».
-Στον ίδιο χώρο, μιάμιση ώρα αργότερα θα δώσουν τη δική τους συνέντευξη Τύπου οι εκπρόσωποι των Οικολόγων Πράσινων. Θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής, στον ίδιο χώρο, στις 6 το απόγευμα.
-Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης θα επισκεφθεί τη ΔΕΘ την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου και στις 12 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο «Ν. Γερμανός».
-Τέλος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη το τριήμερο 16-18 Σεπτεμβρίου. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό έως σήμερα είναι η ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων, η οποία θα γίνει στις 8 το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου, στο «Ι. Βελλίδης». Την Κυριακή, στη 1 το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο «Ι. Βελλίδης». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.