Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

81η ΔΕΘ: Πλούσιο πρόγραμμα συναυλιών

Πλούσιο θα είναι το πρόγραμμα μουσικών εκδηλώσεων της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου και συνιστά στιγμή-ορόσημο για τον εθνικό εκθεσιακό φορέα, καθώς συμπίπτει με μια ξεχωριστή επέτειο, αυτή των 90ων γενεθλίων του.

Αποτελώντας πόλο έλξης μεγάλου βεληνεκούς στην Ελλάδα αλλά και στην ευρύτερη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η ΔΕΘ έχει ταυτιστεί με την πολιτική και οικονομική ιστορία του τόπου, προσελκύοντας ετησίως περισσότερους από 200.000 επισκέπτες.
Η εφετινή διοργάνωση χαρακτηρίζεται από την επιστροφή του θεσμού της «Τιμώμενης Χώρας», στη θέση της οποίας θα βρεθεί η Ρωσία, χάρις και στο έτος ελληνο-ρωσικής φιλίας που διανύουμε.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν οι καθιερωμένες πια μουσικές εκδηλώσεις της Διεθνούς Εκθέσεως, καθώς στις εννέα νύχτες θα εμφανιστούν είκοσι ένα ονόματα σε ένα από τα πλουσιότερα συναυλιακά προγράμματα που έχουν παρουσιαστεί στον περίβολο του εκθεσιακού χώρου.
Ορισμένοι εκ των δημοφιλέστερων καλλιτεχνών της εγχώριας δισκογραφίας θα δώσουν το «παρών» στα 90 έτη της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, δημιουργώντας μοναδικές στιγμές παλμού, ζωντάνιας και διασκέδασης.
Νίκος Πορτοκάλογλου, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Γιάννης Πλούταρχος, Στέλιος Ρόκκος, Δέσποινα Βανδή, Πέγκυ Ζήνα, Πάολα, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μέλισσες, REC, Kings και αρκετοί ακόμη.
Κάθε βράδυ στις 21:30 το λόγο έχει αποκλειστικά η μουσική.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των μουσικών εκδηλώσεων της 81ης ΔΕΘ:
·         Σάββατο 10/9:
Ελευθερία Αρβανιτάκη & Νίκος Πορτοκάλογλου
·         Κυριακή 11/9:
Δέσποινα Βανδή & Μέλισσες
·         Δευτέρα 12/9:
Στέλιος Ρόκκος & Μαλού
·         Τρίτη 13/9:
Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης
·         Τετάρτη 14/9:
Ο Σταύρος Κουγιουμτζής συναντά το Βασίλη Τσιτσάνη μέσα από το μπουζούκι του Θανάση Πολυκανδριώτη – Κώστας Μακεδόνας, Κατερίνα Κόρου & Αιμιλία Κουγιουμτζή
·         Πέμπτη 15/9:
Γιάννης Πλούταρχος & Kings
·         Παρασκευή 16/9:
Πέγκυ Ζήνα
·         Σάββατο 17/9:
Γιώργος Παπαδόπουλος, Κώστας Μαρτάκης, Demy & Βαγγέλης Κακουριώτης
·         Κυριακή 18/9:
Πάολα & REC

*Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει τις συναυλίες με το εισιτήριο της Εκθέσεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.