Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Περήφανη έκανε την Ελλάδα ο Ολυμπιονίκης μας Λ.Πετρούνιας

Περήφανη έκανε την Ελλάδα ο Λευτέρης Πετρούνιας, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Και βούρκωσε, λίγο αργότερα, όταν ανεβαίνοντας  στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, άκουσε τον Εθνικό ύμνου.

Μιλώντας σε συνέχεια στην ΕΡΤ, ο χρυσός Ολυμπιονίκης μας δεν έκρυψε τη σκληρή δουλειά που χρειάστηκε για να το καταφέρει, στις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά τον τελικό.
Όπως δήλωσε:
«Ναι ρε φίλε, ναι ρε Ελλάδα! Σε κάθε δήλωσή μου μέχρι τώρα έλεγα “πάμε Ελλάδα”, γιατί έχουμε την ψυχή να πάμε εκεί που μας αξίζει. Κι εδώ αυτό ήρθαμε να κάνουμε. Να ακουστεί ο Εθνικός ύμνος στο Ρίο. Για μένα είναι ό, τι σημαντικότερο να ακούγεται. Θέλω να το αφιερώσω στον πατέρα μου, στον προπονητή μου και στην Ελλάδα», σχολίασε αρχικά, ενώ για το... μυστικό, που τον κατατάσσει σε έναν από τους κορυφαίους γυμναστές, είπε:

«Δεν υπάρχει μυστικό, έχουμε δουλέψει πολύ. Κάναμε πολύ σκληρή προετοιμασία. Χρειάζεται δουλειά, υπομονή και λίγη τύχη. Δεν είχα τραυματισμούς μετά το Ευρωπαϊκό και είχα τον χρόνο να φορμαριστώ ασταμάτητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.