Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Παράδειγμα προς μίμηση η εκλογή προέδρου στη Νέα Μηχανιώνα


Μπορεί η εκλογή προεδρείου σε ένα τοπικό συμβούλιο να θεωρείται ότι αποτελεί είναι ασήμαντο γεγονός μικρής εμβέλειας, όμως όταν ο συγκεκριμένος χώρος γίνεται πεδίο συνεννόησης και συνεργασίας για το καλό του τόπου, τότε αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Ο λόγος για τη Δημοτική Κοινότητα Νέας Μηχανιώνας, όπου η εκλογή προέδρου και αντιπροέδρου του τοπικού συμβουλίου έγινε ομόφωνα, χωρίς παραταξιακές αντιπαραθέσεις και αντιπαλότητες. Και αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και στα πέντε μέλη του συμβουλίου για τις κινήσεις τους αυτές.

Η εκλογή της κ.Μαρίας Λιόλιου στη θέση της προέδρου του τοπικού συμβουλίου έγινε παμψηφεί, το ίδιο και του αντιπροέδρου κ. Φώτη Τζάκη. Αξίζει δε να αναφέρουμε τα ονόματα και των πέντε μελών του τοπικού συμβουλίου Νέας Μηχανιώνας που είναι: Λιόλιου Μαρία, Νακόπουλος Γιάννης, Τζάκης Φώτης, Λασκαρίδης Περικλής και Σπάσου Αλεξάνδρα.
Μακάρι το παράδειγμά τους να το ακολουθήσουν και στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θερμαϊκού. Και να σταματήσουν επιτέλους οι ανόητες εκείνες αντιπαραθέσεις που θυμίζουν κοκορομαχίες και δυναμιτίζουν το κλίμα καλής συνεργασίας που πρέπει να υπάρχει μεταξύ όλων των παρατάξεων για να πάει ο τόπος μπροστά. Καλή επιτυχία στη νέα και δραστήρια πρόεδρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.