Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Οι αστυνομικοί του Α.Τ.Θερμαϊκού κατά λαθρεμπόρων

Θα ήταν παράλειψη, εάν δεν σημειώναμε τις σημαντικές επιτυχίες που πέτυχαν το τελευταίο διάστημα οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Θερμαϊκού, εντοπίζοντας δύο κυκλώματα που διακινούσαν το ένα λαθραία καύσιμα και το άλλο λαθραία τσιγάρα. Φαίνεται ότι οι διωκτικές αρχές της περιοχής μας, κάνουν καλά τη δουλειά τους, μέσα σ΄αυτό το μπάχαλο της αποδιοργάνωσης των πάντων.
Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθησαν στην Περαία ένας 49χρονος και ένας 44χρονος, ενώ κατασχέθηκαν 3.220 λίτρα πετρελαίου. Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ. φορτηγό  αυτοκίνητο βυτιοφόρο μεταφοράς πετρελαίου, στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες, ιδιοκτησίας του 49χρονου, κατελήφθησαν να μην κατέχουν τα απαιτούμενα συνοδευτικά- παραστατικά έγγραφα διακίνησης του πετρελαίου θέρμανσης που μετέφεραν, ενώ ο ιδιοκτήτης του φορτηγού στερούνταν πιστοποιητικού μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων, καθώς και άδειας πωλητή πετρελαίου. Το βυτιοφόρο αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο διακίνησης λαθρεμπορεύματος, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη ένας 48χρονος ομογενής για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων.
Κατασχέθηκαν συνολικά 12.368 πακέτα, τα οποία εισήγαγε από τη Βουλγαρία και θα διοχέτευε σε μικροπωλητές λαϊκών αγορών. Ο 48χρονος συνελήφθη στην Περαία, όταν κατά την διάρκεια ελέγχου εντοπίστηκε μέρος του παράνομου φορτίου στον χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου του.
Τα υπόλοιπα πακέτα ήταν κρυμμένα σε φορτηγό που είχε σταθμεύσει στην πυλωτή της πολυκατοικίας που διέμενε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.