Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Μαγική βραδιά με Πανσέληνο την Κυριακή στους Νέους Επιβάτες

Μία μαγική βραδιά για το Αυγουστιάτικο φεγγάρι, με τίτλο «Μα έχει πανσέληνο απόψε», οργανώνουν την Κυριακή 26 Αυγούστου στις 8.30 μ.μ. στην παραλία των Νέων Επιβατών, ο  Αθλητικός Πολιτιστικός σύλλογος "Αινείας" Θερμαϊκού και ο Μουσικός Οίκος "Ηχόραμα".

Η μεγαλύτερη πανσέληνος της χρονιάς θα μας βρει σε μία από τις ωραιότερες κοντινές παραλίες της Θεσσαλονίκης στους Νέους Επιβάτες, έχοντας μαζί μας το μουσικό σχήμα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ σε μία θεματική βραδιά αφιερωμένη στο φεγγάρι.
Μουσική και ποίηση μαζί , θα απλώσουν γέφυρα στην μεγαλύτερη καθημερινή περιπολία του φεγγαριού μέχρι που θα το συναντήσουν.
Στις 8.30 το βράδι, με φόντο την μεγάλη μητρόπολη, τον μαγευτικό Θερμαϊκό και άκουσμα την μελωδία θα ζήσουμε την καλύτερη συγκυρία με συνοδοιπόρους τους ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ που είναι οι:
-Σταύρος Καλόστος – φωνή, μπαγλαμάς
-Χρήστος Καπράλος – πνευστά, κρουστά
-Θεολόγης Καρκαλέτσης - κιθάρα, λαγούτο
-Ελένη Ματζάρη - φωνή
-Αθανασία Μπεχλιβάνη - φωνή, ακκορντεόν
-Στέλλα Σαράφη – κλαρινέτο, κρουστά
-Μιχάλης Στεφαδούρος – πιάνο, κρουστά
-Νίκος Τριανταφυλλίδης - μπουζούκι
-Αντώνης Τσούκας - βιολί
-Νόπη Χουτούρη – φωνή
Το μουσικό σχήμα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ αποτελείται από άτομα που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. Ως εκπαιδευτικοί οι περισσότεροι, προσεγγίζουν τη θεματική ενότητα με την οποία ασχολούνται "παντρεύοντας" τη μουσική με τη λογοτεχνία. Έχουν συμμετάσχει σε κοινωνικές, εκπαιδευτικές, πολιτικές - πολιτιστικές δράσεις και projects, σε συνεργασία με σχολεία και συλλόγους της περιοχής, αλλά και άλλους φορείς καθώς και με το πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης. Οι θεματικές ενότητες που παρουσιάζουν ποικίλουν: αστρονομία, πολιτική, παιδεία, ιστορία, θάλασσα κ.λ.π.
Διοργάνωση εκδήλωσης Αθλητικός Πολιτιστικός σύλλογος Αινείας Θερμαϊκού, Ηχόραμα Μουσικός Οίκος. Ελεύθερη είσοδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.