Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Ο παραλίγο ..."Τρωϊκός πόλεμος" του Θερμαϊκού

Νέος... Tρωϊκός πόλεμος" παραλίγο να ξεσπάσει κατά την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού. Αυτή τη φορά όχι για τα μάτια της ωραίας Ελένης, αλλά του .... αντιδημάρχου καθαριότητας Θωμά Μπίρου. Και μάλιστα με αναφορές στο κόμμα της Ν.Δ. !!

Ο καυγάς ξεκίνησε όταν κάποια στιγμή ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Γιώργος Τσαμασλής, άρχισε να απονέμει εύσημα στην αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Παρθένα Πασχαλίδου, για το "πόσο καλή δουλειά γίνεται" στον τομέα της και πόσο "ολοκληρωμένες είναι οι μελέτες" που ετοιμάζει.
Αυτή η επιδαψίλευση επαίνων, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δημάρχου Θερμαϊκού, Γιάννη Μαυρομάτη, ο οποίος οργισμένος, κατηγόρησε τον κ. Τσαμασλή ότι τα λέει όλα αυτά επειδή εδώ και καιρό προσπαθεί να αποσπάσει στελέχη από την παράταξή του, ώστε να τον πλαισιώσουν στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
H απάντηση του κ. Τσαμασλή ότι ουδέποτε επιχείρησε κάτι τέτοιο, στα τέσσερα χρόνια που είναι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο  Θερμαϊκού, δεν ικανοποίησε τον δήμαρχο ο οποίος άρχισε να τον αποκαλεί "ψεύτη". Και όταν ο επικεφαλής του "ΘερμαΓικού" διαμαρτυρήθηκε για τον χαρακτηρισμό αυτό, ο κ. Μαυρομάτης ανέφερε ότι υπήρξε σχετική κρούση του κ. Τσαμασλή  για "αποστασία" προς τον κ.Μπίρο.
Η αναφορά αυτή, προκάλεσε την έκρηξη του κ. Τσαμασλή, ο οποίος χαρακτήρισε όλα αυτά προϊόν φαντασίας του κ. Μαυρομάτη και κάλεσε εκεί μπροστά τον κ. Μπίρο να τα διαψεύσει.
Κατά τον διάλογο μεταξύ Τσαμασλή-Μπίρου, προέκυψε ότι είχε γίνει σχετική συζήτηση των δύο ανδρών στα γραφεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Με τον κ. Τσαμασλή να διευκρινίζει ότι η κουβέντα με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας, όταν συναντήθηκαν εκεί για τις εκλογές της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ., ήταν μόνο για προβλήματα του δήμου και τον κ. Μπίρο να μην απαντά ξεκάθαρα για το τι διαμείφθηκε μεταξύ τους, αλλά να δηλώνει στο τέλος ότι "ο καλύτερος δήμαρχος είναι ο Μαυρομάτης".

Πάντως η τριγωνική αντιπαράθεση Μαυρομάτη-Τσαμασλή-Μπίρου, μακριά από τα προβλήματα του δήμου Θερμαϊκού, σταμάτησε όταν οι δημοτικοί σύμβουλοι της ελάσσονος αντιπολίτευσης απείλησαν με αποχώρηση σε περίπτωση συνέχισής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.