Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Σιγά τις "Γαλάζιες Σημαίες". Το Τουρμπαλί νάναι καλά

Λίγο καθυστερημένα, είναι αλήθεια, αλιεύσαμε από την πολύ καλή ιστοσελίδα orizontasnews.gr της Επανομής ένα χιουμοριστικό σχόλιο για την αφαίρεση των "Γαλάζιων Σημαιών" από Ποταμό και Ν. Επιβάτες, που τις αποδίδει σε ..."κατάληψη από τον εχθρό", σημειώνοντας ότι αν επιχειρηθεί κάτι ανάλογο και στην εναπομείνασα σημαία στο Τουρμπαλί, τότε "θα χυθεί πολύ αίμα".

Παραθέτουμε ολόκληρο το σχόλιο του "Ορίζοντα"
Το Δελτίο τύπου του δήμου Θερμαϊκού σχετικά με την αφαίρεση των γαλάζιων σημαιών θα μπορούσε να ήταν πιο ευρηματικό, να είχε και το σχετικό χιούμορ, δηλαδή, κάπως έτσι:. 
«  Ο εχθρός   κατέλαβε τις δύο γαλάζιες σημαίες στον Ποταμό και  στους Ν. Επιβάτες.   Κρατάμε ακόμα με νύχια και με δόντια  την θέση της σημαίας στο Τουρμπαλί . Αν ο εχθρός επιχειρήσει επίθεση και σε αυτή, θα χυθεί πολύ αίμα.
 Έχουμε πόλεμο!!! 
 Ενημερώνουμε τους  πολυπληθείς επισκέπτες του Ποταμού ότι  όλα τα  μπιτσόμπαρα  λειτουργούν κανονικά και συμβουλεύουμε τους λουόμενους για την καλύτερη και ασφαλή παραμονή τους στην παραλία  να  κάνουν κράτηση από νωρίς   στις ξαπλώστρες και να μην κουβαλάνε ομπρέλες και φαγητά μαζί τους γιατί εκεί υπάρχουν τα πάντα…  με το αζημίωτο φυσικά.
Ετσι θα αποφεύγονται οι πνιγμοί, οι κλοπές και οι διαπληκτισμοί μεταξύ τους.

Οσο για τις δυο σημαίες που μας πήραν. τους  λέμε  …πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικές μας  θα είναι…»

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.