Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Στις 30 και 31 Αυγούστου τα «Μηχανιώτικα 2018»

Στις 30 και 31 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθούν στο λιμάνι της Νέας Μηχανιώνας οι εκδηλώσεις  «Μηχανιώτικα 2018» με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών.

Την Πέμπτη 30 Αυγούστου, στις 21.00, ένα γνήσιο λαϊκό γλέντι στήνεται με τον γνωστό τραγουδιστή Γιώργο Μαργαρίτη, ο οποίος θα παρουσιάσει ένα μοναδικό αφιέρωμα στο λαϊκό τραγούδι, πλαισιωμένο από μια εξαιρετική ορχήστρα και την ταλαντούχα Ελεάνα Παπαϊωάννου.
Την επόμενη μέρα, Παρασκευή 31 Αυγούστου, πάλι στις 21.00, θα εμφανιστεί το εξαμελές συγκρότημα EMIGRE, που στη 18χρονη καλλιτεχνική τους πορεία, έχει να επιδείξει πολλές συνεργασίες με μεγάλους και γνωστούς καλλιτέχνες.
Τη συναυλία του γνωστού συγκροτήματος θα ανοίξει μια σπουδαία γιορτινή συγκέντρωση εθελοντισμού, σε συνδιοργάνωση του Δήμου Θερμαϊκού, του Κέντρου Υγείας Νέας Μηχανιώνας και του Κέντρου Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) "Χάρισε Ζωή", που θα πραγματοποιηθεί στις 20.00, με σκοπό την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την προσέλκυση δοτών.
Η εκδήλωση «Ο Αθλητισμός Χαρίζει Ζωή και γίνεται Εθελοντής Δότης μυελού των   Οστών στο Δήμο Θερμαϊκού» συγκεντρώνει τους αθλητές των αθλητικών φορέων του Δήμου, οι οποίοι με ενθουσιασμό ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση. Εντάσσοντας πρώτοι τους εαυτούς τους στην Τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.