Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Σπείρα "χτυπούσε" αυτοκίνητα σε Περαία, Επανομή και Αγία Τριάδα

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης τρία άτομα που διέπρατταν κλοπές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στις περιοχές Περαίας, Επανομής και Αγίας Τριάδας, αφαιρώντας μεταξύ άλλων χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών.

Πρόκειται για έναν άντρα 30 χρόνων και δυο γυναίκες,  31 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, 21-08-2018, οι προαναφερόμενοι διέρρηξαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, απ’ όπου αφαίρεσαν ένα πορτοφόλι, τρία κινητά τηλέφωνα και προσωπικά έγγραφα του ιδιοκτήτη.
Πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις, εντόπισε στην περιφερειακή οδό το όχημα με το οποίο διέφυγαν οι δράστες, οπότε και συνελήφθησαν.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, κινητά τηλέφωνα, διαρρηκτικά εργαλεία και μικροποσότητα κάνναβης.
Όπως προέκυψε από την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού, δύο από τα ανευρεθέντα κινητά τηλέφωνα, τα είχαν αφαιρέσει οι δράστες λίγο νωρίτερα από ανασφάλιστα οχήματα στην περιοχή της Περαίας.
Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες από 03-08-2018 έως 18-08-2018 διέρρηξαν 6 ακόμη αυτοκίνητα στις περιοχές της Περαίας και της Επανομής, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα, χρυσαφικά και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα των ιδιοκτητών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.