Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Η κοπή πίτας των δημοτικών υπαλλήλων Ν.Μηχανιώνας


Μέσα σε εορταστικό κλίμα, αλλά και με παροτρύνσεις να αυξηθεί η συνεισφορά των εργαζομένων στις δημοτικές υπηρεσίες, κόπηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από τον δήμαρχο Θερμαϊκού κ. Γιάννη Αλεξανδρή και την πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Νέας Μηχανιώνας κ. Μαρία Λιόλιου η πίτα των δημοτικών υπαλλήλων της Μηχανιώνας.

Ένα τμήμα από τους δημοτικούς υπαλλήλους της Ν.Μηχανιώνας
«Πρέπει να είμαστε ενωμένοι διοίκηση και εργαζόμενοι σαν μία οικογένεια, να αντιμετωπίζουμε μαζί τα προβλήματα που ανακύπτουν, αλλά επίσης να αυξήσουμε την αποδοτικότητά μας ώστε να μην δίνουμε λαβή για σχόλια σε βάρος σας», είπε απευθυνόμενος προς τους εργαζόμενους ο κ. Αλεξανδρής.
Η κ.Μ.Λιόλιου με τον πρώτο τυχερό
κ. Κώστα Χατζηασεμίδη...
Με τη σειρά της η νεοεκλεγμένη πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Νέας Μηχανιώνας ζήτησε τη βοήθεια των δημοτικών υπαλλήλων στο έργο της,  προκειμένου να παρέχονται καλής ποιότητας υπηρεσίες στους δημότες. Δηλώνοντας ότι παρά την άσχημη οικονομική συγκυρία και τη δραστική περικοπή των οικονομικών του Δήμου, ο δημότης θα πρέπει να αισθάνεται ότι ο Δήμος βρίσκεται δίπλα του, συμπαραστάτης στις δυσκολίες και τις ανάγκες του.
...και τη δεύτερη τυχερή κ.Κική Καρύδα
Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τα δύο «φλουριά» που υπήρχαν μέσα και αναλογούσαν σε μίας ημέρας άδεια, έπεσαν στους εργαζόμενους Κώστα Χατζηασεμίδη και Κική Καρύδα.
Στην εκδήλωση, παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών και Διοικητικών κ.Κωστής Κούτουκας, Καθαριότητας κ. Κώστας Βογιατζής και Τοπικής Ανάπτυξης κ. Γιώργος Λαζαρίδης, η αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ειρήνη Παπαμιχαήλ, ο αντιπρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ν.Μηχανιώνας κ. Φώτης Τζάκης κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.