Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Νύχτα, κατέβηκε το διχαστικό "γκάλοπ"



Νύχτα, αναγκάστηκαν οι υπεύθυνοι του ψευδεπίγραφου site, που προσπαθούν να οικειοποιηθούν τον τίτλο του Φάρου του Θερμαϊκού, να κατεβάσουν το διχαστικό τους γκάλοπ για την υπόθεση Κτενίδη, μετά τις αποκαλύψεις μας αλλά και την κατακραυγή της κοινής γνώμης της Νέας Μηχανιώνας.

Χωρίς να ζητήσουν έστω μία συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσαν στους Μηχανιώτες, αφαίρεσαν το μπάνερ του γκάλοπ τους, με συνέπεια το σημείο όπου μέχρι τώρα δημοσιεύονταν αυτό, να παραμένει λευκό.
Αλήθεια, οι υπεύθυνοι του ψευτοσάϊτ, που πανηγυρίζουν για κάποιο ανύπαρκτο… ρεκόρ, το οποίο κατέκτησαν, γιατί δεν ανακοινώνουν τα αποτελέσματα της κίβδηλης δημοσκόπησής τους και τον πραγματικό αριθμό των όσων απάντησαν στο γκάλοπ τους; Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να δούμε και πόσοι πραγματικά διαβάζουν τις … «αντικειμενικές», τις … «συνεπείς» και τις … «έγκυρες» ειδήσεις που σερβίρουν. 

4 σχόλια:

  1. Η λήξη της δημοσκόπησης (όπως και η έναρξη της) έγινε δημόσια και τα αποτελέσματα αυτής μπορούσε να τα δει ο οποιοσδήποτε και μέσα από τον ιστότοπο farosnews.gr αλλά και μέσα από την αντίστοιχη σελίδα στο facebook. Επίσης, τα αποτελέσματα αυτά, όπως είχαμε ανακοινώσει, θα κατατεθούν στο αρμόδιο τοπικό συμβούλιο, συνοδευόμενα από τα επίσημα στατιστικά προβολών του αντίστοιχου άρθρου, βάσει ενός παγκόσμια αναγνωρισμένου προγράμματος μέτρησης στατιστικών. Η ομάδα του farosnews.gr (όνομα χώρου κατοχυρωμένο από την επίσημη υπηρεσία κατοχύρωσης ονομάτων χώρου) είναι στην διάθεση σας για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις και σας εύχεται καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιά ήταν η.... "δημόσια λήξη της δημοσκόπησης" ρε λεβέντες και δεν το πήρε κανείς είδηση; Ή πάλι αυτό το κατέβασμα του γκάλοπ νύχτα και στα μουλωχτά μπορεί να θεωρηθεί ως... "δημόσια λήξη"; Και ποιός μπορεί να μιλάει για "αποτελέσματα", όταν στο γκάλοπ αυτό μπορούσε να μπει κανείς και να ψηφίσει όσες φορές ήθελε; Όσο για την "επίσημη κατοχύρωση ονομάτων", γιατί ρε σαίνια δεν γράφετε ποιανού ιδέα ήταν το όνομα Farosnews, που σπεύσατε στα κρυφά να το καταθέσετε εν αγνοία του εμπνευστή του ονόματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δημοσκόπηση έληξε ΔΗΜΟΣΙΑ εδώ: http://www.facebook.com/questions/119063824876853/?qa_ref=pt. Ο κάθε χρήστης ήταν δυνατόν να ψηφίσει μόνο μία φορά ( ή να αλλάξει την ψήφο του).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Αλλού ο παπάς και αλλού τα ράσα του". Αλλού η δημοσκόπηση (στο ψευδεπίγραφο site) και αλλού τα αποτελέσματα (στο.... facebook). Μα δεν τα βάζατε καλύτερα στο σημειωματάριο της γιαγιάς σας ή στο μπακαλοτέφτερο του γείτονα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.