Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Παραχώρηση οικοπέδου για σχολείο


Ένα νέο δημοτικό σχολείο για τους μαθητές των Νέων Επιβατών

Η πλήρης και οριστική μεταβίβαση οικοπέδου του Αγροτικού  Συνεταιρισμού Νέων Επιβατών στον δήμο Θερμαϊκού, για την ανέγερση στον χώρο αυτό εντός τριετίας δημοτικού σχολείου, επισφραγίστηκε με συμβολαιογραφικές πράξεις που υπογράφηκαν μεταξύ του δήμου και του συνεταιρισμού.

Με την υπογραφή των συμβολαίων, ο Δήμος Θερμαϊκού, εκπροσωπούμενος από τον Δήμαρχο, Ιωάννη Αλεξανδρή, πήρε στην πλήρη κυριότητά του το οικόπεδο 1.200 τ.μ., που βρίσκεται επί της οδού Λογοθέτη και της επαρχιακής Νέων Επιβατών – Νέας Μηχανιώνας, κατόπιν ομόφωνης απόφασης της γενικής συνέλευσης των μελών του Συνεταιρισμού, με σκοπό να ανεγερθεί σε αυτό, εντός τριών (3) ετών, σχολικό κτίριο, που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του Δημοτικού Διαμερίσματος των Νέων Επιβατών.
«Γι’ αυτό το λόγο, η Διοίκηση του Δήμου ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού, Γεώργιο Ταραμόπουλο και τα εξής μέλη για την ειλικρινή και απλόχερη παραχώρηση «ζωής», που έκαναν στον τόπο και τα παιδιά μας», υπογραμμίζει ο Δήμαρχος:
Παλάζη Φίλιππο, Ταραμοπούλου Αναστασία συζ. Γεωργίου, Γαβριηλίδου Καλλιόπη, Ζαρίφη Αλέξανδρο, Μαλτή Στυλιανό, Καργάκη Λεωνίδα, Λιβεριάδη Χρήστο, Ζαχαριάδη Μερκούριο, Παπακυριάκου Ευαγγελία συζ. Μαξωτόπουλου Άγγελου, Μαλτή Δημήτριο, Αναστασιάδου Παρασκευή, Μαλτή Αλέξιο, Νταμάρη Βασιλική συζ. Καργάκη Γρηγορίου, Μαδυτινό Ιωάννη, Ζαρίφη Βαλιάνο, Καγκάκη Νικόλαο και Καρυώτη Κυριαζή, καθώς επίσης και την δημοτική σύμβουλο, Ευτυχία Ζαριφέ.
Επίσης, η διοίκηση του Δήμου ευχαριστεί και τη δικηγόρο, Φρόσω Καριώτη, για τη διαμεσολάβηση, την αφιλοκερδή συμβολή και απρόσκοπτη βοήθειά της, εδώ και χρόνια, στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.