Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Έντονη αντίδραση και Ι.Βογιατζή στα περί "λίστας ΣΔΟΕ"


Ένας ακόμη από τους αναφερόμενους στη λίστα του ΣΔΟΕ, που δημοσίευσε την Κυριακή το «Έθνος», ο πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Θερμαϊκού κ. Γιάννης Βογιατζής, αντέδρασε έντονα στις αιχμές που διατυπώνονται εναντίον του περί «αθέμιτου πλουτισμού». Και σε δηλώσεις του στο «Φάρο του Θερμαϊκού», αναφέρει: «Δεν έχω βγάλει  ούτε ένα ευρώ “μαύρα”».

Ο κ. Βογιατζής σημειώνει ότι υπήρξε θύμα της ίδιας κακοήθειας που στήθηκε και κατά του δημάρχου Θερμαϊκού κ. Γιάννη Αλεξανδρή, από την επιστολή που απέστειλε τον Οκτώβριο του 2011 κάποια… «Ελένη Καλογεροπούλου» (η οποία διαπιστώθηκε τελικά ότι είναι ανύπαρκτο πρόσωπο), καταγγέλοντας δήμαρχο και αντιδήμαρχο για παράνομο πλουτισμό.
«Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να έρθουν και να με ελέγξουν. Ίσα-ίσα μάλιστα, με το θόρυβο που έγινε, τον επιζητώ αυτό τον έλεγχο. Και εάν βρουν σε μένα έστω και ένα ευρώ «μαύρα», τότε εγώ την ίδια μέρα παραιτούμαι», λέει ο μέχρι πρόσφατα αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών.
Πάντως ο κ. Βογιατζής αν και δείχνει ότι δεν χάνει το χιούμορ του, δηλώνει ότι θα υπερασπιστεί όπου πρέπει την τιμή και την υπόληψή του και αφήνει υπονοούμενα, λέγοντας: «Ξέρω καλά ποιος βρίσκεται πίσω από την επαίσχυντη εκείνη καταγγελία. Συγκεντρώνω στοιχεία και τότε τα λέμε».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.