Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Στοχοποιημένη επίθεση εναντίον του, καταγγέλει ο Ι.Αλεξανδρής


Ως στοχοποιημένη επίθεση εναντίον του, προκειμένου να πληγεί η δημόσια εικόνα του, καταγγέλει ο δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Αλεξανδρής τις ανώνυμες συκοφαντικές καταγγελίες, οι οποίες οδήγησαν στον έλεγχο του ΣΔΟΕ, και στην συμπερίληψή του στον κατάλογο που δημοσίευσε αθηναϊκή εφημερίδα.

Σε δηλώσεις του κ. Αλεξανδρή, που διένειμε το Γραφείο Τύπου του δήμου Θερμαϊκού, αναφέρονται συγκεκριμένα τα ακόλουθα:  
«Σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής», το οποίο κυκλοφόρησε την 13η Ιανουαρίου 2013, ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Ιωάννης Αλεξανδρής, δηλώνει ότι: «Ουδεμία σχέση έχει η αναφορά του ονόματός μου σε κατάλογο ελεγχομένων από το ΣΔΟΕ με το αναφερόμενο στο ίδιο άρθρο «πάρτι» απευθείας αναθέσεως δημοτικών έργων και ο συσχετισμός που επιχειρήθηκε στο εν λόγω άρθρο αυτών των δύο γεγονότων είναι παντελώς αναληθής και συκοφαντικός και ουδόλως στοιχειοθετείται καθόσον με αφορά.
Άλλωστε, το αποτέλεσμα του ελέγχου, τον οποίο και εγώ επιζητώ, θα αποδείξει ότι οι ανώνυμες καταγγελίες, εξ αφορμής των οποίων προέκυψε ο έλεγχος, ήταν στοχοποιημένη επίθεση εναντίον μου, προκειμένου να πλήξει τη δημόσια εικόνα μου».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.