Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Άδικη η απόφαση διακοπής αθλητικών προγραμμάτων


Δεν κρύβει την απογοήτευση και τη δυσφορία του ο πρόεδρος του τμήματος αθλητισμού του ΔΗΠΠΑΚΥΘ, δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Τροκάνας για την εξέλιξη που οδήγησε το δήμο Θερμαϊκού στην απόφαση να ανασταλεί η λειτουργία των προγραμμάτων άθλησης, μετά την ενέργεια του υπουργείου Εσωτερικών για την απαγόρευση των συμβάσεων γυμναστών.

Όπως ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Π.Τροκάνας, μιλώντας στην εβδομαδιαία εκπομπή του δήμου Θερμαϊκού στον FM-100,6 ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη απόφαση που έπρεπε να λάβει η διοίκηση του ΔΗΠΠΑΚΥΘ «κι αυτό επειδή κάποιοι δεν αντιλήφθηκαν το πόσο σημαντική ήταν η υλοποίηση του προγράμματος Αθλητισμός για όλους», όπως χαρακτηριστικά είπε.
Το εξοργιστικό στην περίπτωση αυτή ότι τα προγράμματα που υλοποιούσε το ΔΗΠΠΑΚΥΘ του δήμου Θερμαίκού, ήταν όλα ανταποδοτικού χαρακτήρα, δεδομένου ότι οι αθλούμενοι με τη μικρή οικονομική συμμετοχή τους, κάλυπταν πλήρως τα έξοδα για τους γυμναστές και τη λειτοιυργία των γυμναστηρίων, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή επιβάρυνση τόσο του κράτους, όσο και του δήμου. «Είναι άδικο να σταματάει κάτι που δεν κοστίζει τίποτα στο κράτος ή στο δήμο», σημείωσε με παράπονο ο υπεύθυνος αθλητισμού.
Ο Παναγιώτης Τροκάνας αναφέρθηκε και στην πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκανε όλο αυτό το διάστημα το Τμήμα Αθλητισμού του ΔΗΠΠΑΚΥΘ και είχε σαν αποτέλεσμα κάπου 1.200 δημότες να συμμετέχουν στα αθλητικά προγράμματα και ανέφερε ότι καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να μπορέσουν σύντομα να επαναλειτουργήσουν τα αθλητικά προγράμματα του ΔΗΠΠΑΚΥΘ και του δήμου Θερμαϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.