Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

"Βρίσκομαι κοντά στον εντοπισμό των συκοφαντών"

Νέα δήλωση του δημάρχου Θερμαϊκού Ι.Αλεξανδρή για τη λίστα του ΣΔΟΕ
Πολύ κοντά στον εντοπισμό των ψευδολόγων, που κρυπτόμενοι πίσω από το πλαστό όνομα «Ελένη Καλογεροπούλου», έκαναν τον Οκτώβριο του 2011 τις καταγγελίες εναντίον του περί «παράνομου πλουτισμού», βρίσκεται ο δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Αλεξανδρής, όπως ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στην εβδομαδιαία εκπομπή του δήμου Θερμαϊκού στο δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM 100,6

«Από την έρευνα που έκανα, υπάρχει ένδειξη για δύο πρόσωπα και σύντομα θα αποκαλύψω την ταυτότητά τους, προκειμένου να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες που πρέπει να κάνω για την προστασία μου», είπε συγκεκριμένα ο κ. Αλεξανδρής.
Υπενθυμίζεται ότι με βάση την καταγγελία εκείνη σε βάρος του δημάρχου Θερμαϊκού, συμπεριλήφθηκε το όνομά του στη λίστα των ελεγχόμενων από το ΣΔΟΕ δημάρχων και περιφερειαρχών.
Αναφερόμενος στην κατηγορία περί ύποπτης ανάθεσης έργων, ο κ. Αλεξανδρής παρατήρησε ότι «δεν υπάρχει κανένας δήμαρχος σε όλη την Ελλάδα που να μην έχει κάνει απευθείας αναθέσεις, είναι αυτά νομότυπα και όλα ελέγχονται από τον Επίτροπο, τίποτα δεν γίνεται να εκταμιευθεί χωρίς την υπογραφή του συγκεκριμένου και αυτή η διαδικασία ακξολουθείται για διευκόλυνση των υπηρεσιών του δήμου».
Καταλήγοντας ο κ. Αλεξανδρής τόνισε με έμφαση ότι δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθεί ούτε με την ιδιότητα του δημάρχου, ούτε παλαιότερα που ήταν γιατρός  για να προσθέσει:
«Είμαι απολύτως καθαρός, πιστεύω όσο το δυνατόν στη διαδικασία και σίγουρα θα φανεί η διαφάνεια για το άτομό μου και θα λάμψει η αλήθεια»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.