Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Ανακούφιση παραγόντων του δήμου Θερμαϊκού προκαλεί η εκλογή Τσαμασλή στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης


Βαθύ αίσθημα ανακούφισης, θα πρέπει να αισθάνθηκαν κάποιοι δημοτικοί παράγοντες στο δήμο Θερμαϊκού, με την εκλογή του Γιώργου Τσαμασλή στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης. Καθώς μετά την εξέλιξη αυτή, βλέπουν να απομακρύνεται οριστικά ο κίνδυνος να τον έχουν στα πόδια τους στις επόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιο δήμαρχο.

Έτσι, θα σταματήσει και η φημολογία, που έντονα είχε αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα, για κάποια στελέχη των περισσοτέρων δημοτικών παρατάξεων, ότι… φλέρταραν με την ιδέα να ταχθούν στο πλευρό του κ. Τσαμασλή, ώστε να πλαισιώσουν την κίνηση που αυτός θα δημιουργούσε.
Μάλιστα, οι σχετικές πληροφορίες που έντονα κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα, ανέφεραν ότι τοπικά στελέχη που στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του 2010 στελέχωσαν τουλάχιστον τέσσερις από τις έξι παρατάξεις εκείνης της αναμέτρησης, είχαν αρχίσει να προσεγγίζουν παράγοντες που κινούνται γύρω από τον κ. Τσαμασλή.
Τώρα, όλα αυτά παγώνουν, καθώς θεωρείται σίγουρο ότι ο δημότης Θερμαϊκού (καθώς κατάγεται από το Μεσημέρι) νέος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, θα θελήσει να διεκδικήσει εκ νέου την επανεκλογή του στη θέση αυτή και στις εκλογές του 2014, αντί να διακινδυνεύσει την με αβέβαιη έκβαση συμμετοχή στην εκλογική αναμέτρηση για το δήμο Θερμαϊκού.
Όμως, μία ακόμη αναβάθμιση, αυτή της εκ Νέας Μηχανιώνας καταγόμενης Ιωάννας Τσάκη, που προχθές εκλέχθηκε πρόεδρος του Συμβουλίου Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, απομακρύνει το ενδεχόμενο και της δικής της ενασχόλησης με το δήμο Θερμαϊκού, καθώς πληροφορίες την έφεραν να ενδιαφέρεται κι αυτή να είναι υποψήφια δήμαρχος στις προσεχείς εκλογές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.