Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Αλλαγές στις αντιδημαρχίες από τον Γιάννη Μπουτάρη


Σημαντικές αλλαγές στα πρόσωπα που αναλαμβάνουν τις αντιδημαρχίες στο δήμο Θεσσαλονίκης αλλά και στον Οργανισμό του δήμου, επέφερε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης. Συγκεκριμένα:

·                     Ο Ανδρέας Κουράκης παραμένει αντιδήμαρχος Αστικού Περιβάλλοντος.
·                     Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας παραμένει αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής
·                     Ο Γιώργος Αρβανίτης είναι ο νέος αντιδήμαρχος Οικονομικών
·                     Ο Χασδάι Καπόν αναλαμβάνει αντιδήμαρχος Eπιχειρηματικότητας και Aπασχόλησης.
·                     Ο Θανάσης Παππάς παραμένει αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης και Καθαριότητας.
·                     Η Καλυψώ Γούλα παραμένει αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, όμως την αρμοδιότητα της Δημοτικής Αστυνομίας που κατείχε ως τώρα, αναλαμβάνει ως εντεταλμένος σύμβουλος ο Λευτέρης Κιοσέογλου.
·                     Ο Αντώνης Καρούμπης είναι ο νέος αντιδήμαρχος Σχολικής Μέριμνας, Δια Βίου Μάθησης και Αθλητισμού (την αρμοδιότητα του αθλητισμού είχε η πρώην αντιδήμαρχος Μαρία Πασχαλίδου, η αντιδημαρχία της οποίας καταργήθηκε, αλλά η ίδια ορίζεται πρόεδρος κοινωφελούς επιχείρησης με αντικείμενο την προετοιμασία της πόλης για την ανάληψη του θεσμού Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014).
·                     Η Έλλη Χρυσίδου είναι η νέα αντιδήμαρχος Πολιτισμού (στη θέση του Σπύρου Πέγκα).
Εντεταλμένοι σύμβουλοι αναλαμβάνουν: Δημοτικής Αστυνομίας ο Λευτέρης Κιοσέογλου, Κυκλοφορίας ο Γιώργος Δημαρέλος, Εθελοντών ο Θέμης Σεβαστιάδης, Κοινωνικής Πρόνοιας η Αννα Αγγελίδου, Μεταναστευτικής Πολιτικής ο Ανέστης Τελλίδης και Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων ο Σπύρος Πέγκας.
Η κ. Σοφία Ασλανίδου, ως τώρα αντιπρόεδρος της ΔΕΠΘΕ, είναι, πλέον, η νέα πρόεδρος της Δημοτικής Εταιρίας Πληροφόρησης και Θεάματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.