Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Α.Ματζάρης: Οι καταπατήσεις δημοτικών εκτάσεων, το μεγαλύτερο πρόβλημα στο δήμο Θερμαϊκού


Η μη καταγραφή των δημοτικών εκτάσεων είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του Δήμου Θερμαϊκού, όπως είπε ο πρώην δήμαρχος, Αντώνης Ματζάρης, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του «Ακτιβιστή».

«Δεν ξέρουμε τι έχουμε ως Δήμος», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ματζάρης. Με αποτέλεσμα να γίνονται συνεχώς καταπατήσεις. Αποκάλυψε δε, μιλώντας στον Χρήστο Ιβάνοβιτς, πως η οικογένεια δημοτικής συμβούλου της παράταξης Αλεξανδρή, καταπάτησε κοινόχρηστο χώρο - οικόπεδο απέναντι από το σχολείο της Αγίας Τριάδας. Έγιναν  δικαστήρια που ο δήμος (επί Ματζάρη) είχε δικαιωθεί, βγήκε άδεια για την ανέγερση παιδικού σταθμού αλλά η Διοίκηση Αλεξανδρή ατόνησε την υπόθεση, με αποτέλεσμα να εξακολουθεί και σήμερα να είναι καταπατημένο από τη συγκεκριμένη οικογένεια.
Ο πρώην δήμαρχος άσκησε σκληρή κριτική στην σημερινή διοίκηση του Δήμου την οποία χαρακτήρισε την χειρότερη που θα μπορούσε να υπάρξει,  λέγοντας παραστατικά ότι βρίσκεται στο τελευταίο σκαλοπάτι. Ενώ έκρινε ως θετικό έργο της Διοίκησης Αλεξανδρή, την ανάπλαση της οδού Φιλίππου. Όμως ανέφερε ότι θεωρεί πως η τωρινή δημοτική αρχή δεν έχει κανένα αναπτυξιακό πλάνο.

Αναφερόμενος στον Γιάννη Μαυρομάτη ο κ. Ματζάρης επισήμανε ότι πρέπει να απεγκλωβιστεί από σχέσεις με ορισμένους "ανεγκέφαλους" που κατά την γνώμη του τον περιστοιχίζουν για να έχει ελπίδες μελλοντικής επικράτησής του.
Τέλος έγινε μια μικρή αναφορά στο βιβλίο του " Ο νονός μου ο Καλόγερος" που του έδωσε την ευκαιρία μέσα από τη ζωή του ήρωά του να περιγράψει την αγαπημένη του Περαία. Η ενασχόλησή του με την συγγραφή, όπως είπε, τον έχει απορροφήσει και θεωρεί ότι έχει αποστρατευτεί από τα αυτοδιοικητικά.

1 σχόλιο:

  1. Σχετικά με τα δικά του λάθη,
    γιατί δεν αναφέρεται στην εταιρεία που κατέστρεψε ενώ η εταιρεία λειτουργούσε σύμφωνα με διεθνή κριτήρια που λίγη σημασία είχαν για τον κ. Ματζάρη.
    Για την Παλίρροια ΕΠΕ
    Βασίλης Τζιάνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.