Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Σοβαρές καταγγελίες Παράσχου για πλαστογραφία


«Τους δίνω το λόγο της τιμής μου ότι θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη», δήλωσε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θερμαϊκού ο επικεφαλής της παράταξης «Κοινωνία των Πολιτών», κ. Νίκος Παράσχου. Καταγγέλοντας παράλληλα ότι  πλαστογραφήθηκαν κάποιες  από τις 15 υπογραφές που τέθηκαν σε κείμενο με το οποίο ανακοινώνονταν η αποχώρησή τους από την παράταξη.

Όπως είπε συγκεκριμένα ο κ.Παράσχου: «Μαζεύουν κάποιοι υπογραφές από μέλη της “Κοινωνίας των Πολιτών”  ότι αποχωρούν από την παράταξη. Έχω υπεύθυνες δηλώσεις από δύο τουλάχιστον στελέχη που εμφανίζονται ότι υπέγραψαν και οι οποίοι καταγγέλουν ότι ποτέ δεν έβαλαν την υπογραφή τους, ενώ αναμένονται οι δηλώσεις και άλλων πέντε τουλάχιστον. Κάποιοι πλαστογραφούν τις υπογραφές γιατί θέλουν να παρασύρουν τους πολίτες κατά της παράταξής μας.  Τους δίνω το λόγο της τιμής μου ότι θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη».
Απαντώντας ο κ.Αντώνης Ζαβέρκος, ο οποίος φέρεται να υποκίνησε τη συλλογή των υπογραφών, δήλωσε, επικαλούμενος για μία ακόμη φορά το «εγώ φοράω παντελόνια», ότι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα είναι παρόντες αυτοί που υπέγραψαν.
Στο κείμενο που κυκλοφόρησε την περασμένη Δευτέρα, μετά την ανεξαρτητοποίηση του κ.Ζαβέρκου αναφέρονταν ότι «οι παρακάτω υπογράφοντες δηλώνουμε ότι αποχωρούμε από την παράταξη «Κοινωνία των Πολιτών», την οποία στηρίξαμε στις δημοτικές εκλογές του 2010 ως υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, γιατί πλέον δεν μας εκφράζει η πολιτική στάση του επικεφαλής της παράταξης του κ.Παράσχου».
Την επιστολή εμφανίζονταν ότι υπέγραφαν οι:  Ζαβέρκος Αντώνης, Καριώτης Γεώργιος,  Μόκκας Βασίλειος, Καραπολουτίδης Θεόδωρος, Καραπολουτίδης Χρήστος, Σταμνάς Γεώργιος, Εμμανουηλίδης Χρυσοβλάντης, Καραμπουρνιώτης Σταύρος, Ασλανίδου Νατάσα,  Νάνος Πέτρος, Αβραμίδης Ευστάθιος, Μαύρης Νικόλαος, Καραπολουτίδου Φωτεινή, Σουργκούνη Λεμονιά, Δρακούλης Στυλιανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.