Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Πρόσληψη 36 ατόμων στη ΔΕΤΕΚ δήμου Καλαμαριάς

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών, η πρόσληψη 36 ατόμων, στη Δημοτική Εμπορική και Τουριστική Επιχείρηση Καλαμαριάς για εργασία ορισμένου χρόνου ιδιωτικού δικαίου με κάλυψη της δαπάνης υπό τη μορφή αντιτίμου (άρθρου 48, νόμος 4325/2015) έτους 2017, ύστερα από αίτημα της «ΔΕΤΕΚ ΑΕ-Ο.Τ.Α.».

 Σύντομα θα προκηρυχθούν οι θέσεις, θα γίνει διαγωνισμός μέσω ΑΣΕΠ. Το αργότερο μέχρι 20 Απριλίου θα πρέπει να έχει γίνει η επιλογή. Οι θέσεις πρέπει να καλυφθούν καθώς το προσωπικό είναι απαραίτητο για να καλύψει τις ανάγκες λειτουργίας στα αναψυκτήρια και στο τμήμα εκδηλώσεων το θερινό 5μηνο”, ανέφερε o πρόεδρος της «ΔΕΤΕΚ ΑΕ-Ο.Τ.Α.» (Δημοτική Εμπορική & Τουριστική Επιχείρησης Καλαμαριάς Ανώνυμη εταιρεία ΟΤΑ), Γιάννης Πενόπουλος.
Η ΔΕΤΕΚ Α.Ε. ΟΤΑ είναι κοινή ανώνυμη εταιρεία στην Κοποία συμμετέχει ιδιώτης, δεν ανήκει στους φορείς της γενικής κυβέρνησης και δεν επιχορηγείται από τον Κρατικό ή δημοτικό προϋπολογισμό ούτε άμεσα αλλά ούτε και έμμεσα. Η δημοτική επιχείρηση έχει έσοδα καθαρά από πωλήσεις και παροχή υπηρεσιών από εμπορική δραστηριότητα, δηλ. το προσωπικό της αμείβεται με αντίτιμο που προκύπτει από τα προαναφερθέντα έσοδα προϋπολογίζεται δε, κάθε έτος, το συνολικό κόστος μισθοδοσίας της στον ενιαίο προϋπολογισμό της εταιρείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.