Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

SOS: Πνιγόμαστε από σκουπίδια στον δήμο Θερμαϊκού

Πνιγμένος στα σκουπίδια, είναι για μία ακόμη φορά ο δήμος Θερμαϊκού και οι κάτοικοι δικαιολογημένα αναρωτιούνται τι είναι αυτό που -πέρα από την πλήρη αποτυχία της δημοτικής αρχής στο θέμα αυτό- μπορεί να φταίει για την άθλια εικόνα που παρουσιάζουν οι δρόμοι του…. «τουριστικού» κατά τα άλλα Δήμου.

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα μας έλεγε φίλος αναγνώστης που μας τηλεφώνησε για να διαμαρτυρηθεί σχετικά:
«Τη μία μας έλεγαν ότι δεν μπορούν να μαζέψουν τα σκουπίδια γιατί είχε παγετό. Τη δεύτερη επειδή είχε χιόνια. Την Τρίτη ότι ήταν κλειστός ο ΧΥΤΑ Μαυροράχης. Την τέταρτη ότι δεν είχαν πετρέλαιο για να κινηθούν τα σκουπιδιάρικα. Τώρα, ποια δικαιολογία θα βρουν άραγε; Μήπως θα αποδώσουν τη συσσώρευση των σκουπιδιών στο πλανητικό σύστημα».
Το θέαμα πράγματι στους δρόμους όλων των δημοτικών διαμερισμάτων του Θερμαϊκού είναι άθλιο, με τα κάθε είδους απορρίμματα να σχηματίζουν βουναλάκια δίπλα στους ασφυκτικά γεμάτους κάδους, ενώ τα τρωκτικά, οι γάτες και τα σκυλιά κάνουν πάρτι.


Τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε και απεικονίζουν τη σημερινή απαράδεκτη κατάσταση στην περιοχή της Περαίας, τις δανειζόμαστε από τον «Τελάλη του Θερμαϊκού»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.