Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Αναβλήθηκε για την Παρασκευή η δίκη των 7 συλληφθέντων

Αναβλήθηκε για την προσεχή Παρασκευή 15 Ιανουαρίου, λόγω κολλήματος δικηγόρου, η δίκη στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης των επτά κατοίκων της Επανομής, που συνελήφθησαν το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Αναγέννησης, όταν ανάρτησαν πανό καταγγέλοντας την εγκατάσταση πύργου κεραιών κινητής τηλεφωνίας, σε απόσταση αναπνοής από τα σχολεία της Επανομής.
Νωρίτερα, η Εισαγγελία, στην οποία παραπέμφθηκαν οι συλληφθέντες, είχε ασκήσει εναντίον τους ποινική δίωξη για το  αδίκημα της παράνομης αθλητικής βίας.
Στα δικαστήρια είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, προκειμένου να συμπαρασταθεί στους συλληφθέντες, ενώ παράλληλα δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονταν έξω από την αίθουσα.
Το μεσημέρι της Κυριακής, περίπου 200 άτομα μπήκαν στο γήπεδο «Αναγέννησης Επανομής», διαμαρτυρόμενοι για την κεραία κινητής τηλεφωνίας που υπάρχει στις εγκαταστάσεις. Οι κάτοικοι, αρνιόντουσαν να απομακρυνθούν από το γήπεδο, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να αναβάλλει τον αγώνα ενώ στον αγωνιστικό χώρο εισήλθαν και αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να πείσουν τον συγκεντρωμένο κόσμο να αποχωρήσει Η αστυνομία συνέλαβε επτά άτομα για παράβαση του αθλητικού νόμου, τα οποία οδηγήθηκαν σήμερα στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.