Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Συμπαράσταση αγάπης από το «Βοήθεια στο Σπίτι» Επανομής

Σημαντική, ήταν η βοήθεια που πρόσφερε τις μέρες των εορτών το «Βοήθεια στο Σπίτι» της Επανομής με αγάπη και αλληλεγγύη, καθώς τα τρόφιμα που συγκέντρωσε,  διανεμήθηκαν σε οικογένειες που χρήζουν οικονομικής βοήθειας και είναι κάτοικοι Επανομής και Μεσημερίου.

Με ανακοίνωσή του το «Βοήθεια στο Σπίτι» Επανομής, ευχαριστεί
θερμά τους παρακάτω φορείς και επιχειρήσεις για την συμμετοχή τους στην εθελοντική δράση «Κάποιοι μας περιμένουν …Ας τους στηρίξουμε 2013»  που εφαρμόζει εδώ και 11 χρόνια με σκοπό να παρέχει δωρεάν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης  σε άπορους συμπολίτες μας την περίοδο των Χριστουγέννων.
Συγκεκριμένα ευχαριστεί:
Τα Σχολεία : Το 1ο , το 2ο και το 3ο   Νηπιαγωγείο Επανομής, το 2ο και το 3ο Δημοτικό Σχολείο Επανομής, το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο  Μεσημερίου.     
Τα Σούπερ Μάρκετ : LIDL Επανομής           , Βογιατζής   και Χριστοφόρης. 
Tα είδη δώρων: Καραγέργος Δημήτρης
Τα Οπωροπωλεία: Νάκος Δημήτριος και το Περιβολάκι του Βλάχου.               
Τους Φούρνους: Τζίνας Ευάγγελος, Σαμαράς Πανταζής, Παπαδόπουλος Σταύρος, το «Στάχυ» και Πράτανος Σταύρος.
Το Ζαχαροπλαστείο: Τυμπάνης                                                          
Τα Χαρτικά-Απορρυπαντικά:Χαραλαμπίδης
Τα Βιβλιοπωλεία: Άξιον Εστί , Αλφαβητάρι και Βιβλιούπολη.
Τα Φαρμακεία: Αναγνώστου Απόστολος, Σαράφη Στέλλα, Τζέκου Ειρήνη, Πρατάνου Γερακίνα, Κολιούσιου Αναστασία και Γραμμένου Μελίνα.
Επίσης ευχαριστεί το Κτήμα Γεροβασιλείου για την προσφορά , 20 πακέτων κρέατος συνολικής αξίας 400 ευρώ,  20 δωροεπιταγών σούπερ μάρκετ συνολικής αξίας 400 ευρώ και 36 φιαλών κρασιού.
Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν διανεμήθηκαν σε οικογένειες που χρήζουν οικονομική βοήθεια και είναι κάτοικοι  Επανομής και το Μεσημερίου. Οι οικογένειες επιλέχθηκαν μετά από εκτίμηση κοινωνικού λειτουργού, η οποία στηρίχτηκε στην κοινωνική έρευνα που πραγματοποίησε κατ’ οίκον αλλά και στην συγκέντρωση των  απαραίτητων δικαιολογητικών  που αποδεικνύουν την αναγκαιότητα ένταξης της οικογένειας στην δράση.
Συγκεκριμένα στηρίχτηκαν 44 οικογένειες :

Μονογονεϊκές /ΑΜΕΑ
1
ΑΜΕΑ
2
Μονογονεϊκές/΄Ανεργοι
6
Πολύτεκνοι
3
Άνεργοι Μοναχικοί
1
Πολύτεκνοι /τρίτεκνοι ΑΜΕΑ
3
Άνεργοι με σοβαρά προβλήματα υγείας
3
Παιδιά/νέοι χωρίς γονείς
1
Άνεργοι κοινωνικά αποκλεισμένοι
4
Πολύτεκνοι/τρίτεκνοι Άνεργοι
5
Άνεργοι γονείς
5
Ηλικιωμένοι χωρίς εισοδήματα εν αναμονή συντάξεως
3
Γονείς με δυσκολία ανταπόκρισης χρεών
2
Ηλικιωμένοι μοναχικός /χαμηλοσυνταξιούχος
5


Τέλος ευχαριστεί όλους εκείνους για την εμπιστοσύνη που έμπρακτα επιδεικνύουν όλα αυτά τα χρόνια στο προσωπικό του Βοήθεια Στο Σπίτι Επανομής. Και όπως επισημαίνει: «Η μεγάλη ανταπόκρισή τους στην εθελοντική  δράση «Κάποιοι μας περιμένουν …ας τους στηρίξουμε» που υλοποιείται εδώ και 11 χρόνια από το Βοήθεια στο Σπίτι Επανομής μας κάνει κάθε χρόνο να θέλουμε να συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια και να στηρίζουμε οικογένειες που έχουν ανάγκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.