Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Εκδήλωση στην Επανομή για τις επιπτώσεις από τις κεραίες

Εκδήλωση-συζήτηση για τις επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, οργανώνει το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου, ώρα 6 μμ στο δημοτικό θέατρο Επανομής, ο Γ΄ Αγροτικός Συνεταιρισμός Επανομής, καθώς η γιγαντοκεραία που πρόσφατα τοποθετήθηκε στο γήπεδο της Αναγέννησης, δημιουργεί έντονη ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής.

Ομιλητές θα είναι ο ομότιμος καθηγητής Γενετικής του ΑΠΘ (τομέας Μοριακής Βιολογίας), Κώστας Τριανταφυλλίδης, ο πανεπιστημιακός του ΑΠΘ (τμήμα Φυσικής) Αναστάσιος Αναστόπουλος, ενώ συντγονιστής θα είναι ο γιατρός Θοδωρής Σδούκος.
Το τελευταίο διάστημα οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας έχουν γεμίσει την περιοχή με κεραίες, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που αυτές έχουν, με την εκπεμπόμενη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στον πληθυσμό. Με πιο χαρακτηριστική, την περίπτωση της Νέας Μηχανιώνας, όπου εκτός από τις τρεις γιγαντοκεραίες, ύψους 50 μέτρων η κάθε μία, που τοποθετήθηκαν στην περιοχή των κοιμητηρίων, «φυτεύθηκε» το περασμένο καλοκαίρι και ένα σύστημα κεραιών πάνω στην ταράτσο ενός σπιτιού, σε απόσταση αναπνοής από το Λύκειο, τα δύο Γυμνάσια, τα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία της Νέας Μηχανιώνας.
Περισσότερα για το θέμα αυτό, μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω:

http://farosthermaikou.blogspot.gr/2013/07/blog-post_13.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.