Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Χιόνιζε όλο το πρωί στη Βόρεια Ελλάδα

Στα «λευκά» έχουν ντυθεί από το πρωί βόρεια προάστια της Θεσσαλονίκης, το Ωραιόκαστρο και ο Χορτιάτης, εξαιτίας της χιονόπτωσης, ενώ ψιλό χιόνι πέφτει ακόμη και στο κέντρο της πόλης. Μέχρι τις 12 το μεσημέρι, χιόνι έπεφτε και σε όλες τις περιοχές του Θερμαϊκού, χωρίς όμως να το στρώσει. Αυτή τη στιγμή το θερμόμετρο δείχνει τους 2 βαθμούς Κελσίου. Η θερμοκρασία στην πόλη σήμερα θα κυμανθεί από 0 έως 4 βαθμούς. 

Συννεφιά και χαμηλές θερμοκρασίες επικρατούν στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, όπου σημειώνονται σποραδικές χιονοπτώσεις. 
Αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες για τα οχήματα, από το 18ο έως το 28ο χιλιόμετρο Καστοριάς - Φλώρινας, μέσω Βιτσίου και στο 30ο έως 50ο χιλιόμετρο Καστοριάς - Ιωαννίνων, ενώ τα οχήματα κυκλοφορούν κανονικά στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο του νομού Φλώρινας, για το οποίο είχε εκδοθεί ως τις δέκα το πρωί προειδοποίηση λόγω του παγετού. Η θερμοκρασία στη Δ. Μακεδονία κυμαίνεται από -3 έως 3 βαθμούς.
Αραιές βροχοπτώσεις σημειώνονται στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, όπου η θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 5 και 9 βαθμών κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.