Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Ιδρύθηκε στην Περαία "Σύνδεσμος Στρατιωτικών Θερμαϊκού"

Σωματείο με την επωνυμία «Σύνδεσμος Στρατιωτικών & Σωμάτων Ασφαλείας  Δήμου Θερμαϊκού “Αλέξανδρος ο Μέγας», δημιουργήθηκε με έδρα την Περαία και στόχο, όπως αναφέρεται στην ιδρυτική του διακήρυξη, την αλληλοϋποστήριξη και αλληλοβοήθεια των μελών του, την προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων που τους απασχολούν αλλά ταυτόχρονα την στήριξη των συνδημοτών.

Σκοποί του Συλλόγου είναι:
1.- Η ενίσχυση της ευημερίας και της προόδου των μελών μας, αλλά και των μελών της οικογένειας, των εν ενεργεία, εν αποστρατεία και εν συντάξει συνδημοτών  στρατιωτικών και σωμάτων ασφάλειας αλλά και φιλών  και η θεραπεία κατά το δυνατό, των παρουσιαζομένων κάθε φορά αναγκών και προβλημάτων αυτών.
2.- Η καλλιέργεια πνεύματος αλληλεγγύης μεταξύ των μελών, η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ τους, αλλά και αυτών με την ιδιαίτερη πατρίδα.
3.- Η ανάπτυξη στενής συνεργασίας με άλλους συλλόγους, ενώσεις, θεσμικούς φορείς και κάθε άλλη Αρχή ή Υπηρεσία, για την επίλυση προβλημάτων σ' όλους τους τομείς, καταλήγουν πολιτιστικής, κοινωνικής και υπηρεσιακής φύσης.
4.- Η συμβολή στην πολιτιστική ανάπτυξη και η ψυχαγωγία μας, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της δράσης μας,
5.- Η διαρκής ευόδωση πνεύματος αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας με τη δημιουργία τράπεζας αίματος των μελών μας.
Εκλογές για την ανάδειξη διοίκησης του συνδέσμου θα γίνουν στις 16 Ιανουαρίου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν περαιτέρω πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6983502502 καθώς και στο e-mail: vdiamantidis@yahoo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.