Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Κύμα συμπαράστασης στους δικαζόμενους επτά κατοίκους της Επανομής

Δικάζονται στις 12 μ. της Τετάρτης 15 Ιανουαρίου
Κύμα συμπαράστασης στους επτά κατοίκους της Επανομής που διώκονται δικαστικά για τον αγώνα απομάκρυνσης του πύργου κεραιών κινητής τηλεφωνίας που εγκαταστάθηκε στο γήπεδο της Αναγέννησης. Ο δήμαρχος Θερμαϊκού κ.Γιάννης Αλεξανδρής και οι εκπρόσωποι όλων σχεδόν των δημοτικών παρατάξεων δήλωσαν υποστήριξη στους αγωνιζόμενους κατοίκους.

Η δίκη των επτά αγωνιζόμενων κατοίκων γίνεται αύριο Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι, στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης όπως παραπέμφθηκαν με την κατηγορία της παρακώλυσης αθλητικού αγώνα.
Την αμέριστη συμπαράστασή της εκφράζει η Διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού στους συλληφθέντες συμπολίτες μας στην Επανομή για τη συμμετοχή τους στον αγώνα απομάκρυνσης κεραίας κινητής τηλεφωνίας, η οποία είναι τοποθετημένη στο γήπεδο ποδοσφαίρου δίπλα σε σχολεία και σπίτια.
«Ουδέποτε υπήρξαν «χούλιγκανς»… μόνο αγανακτισμένοι – ενεργοί πολίτες, που ανησυχούν για την υγεία, κυρίως, των παιδιών τους. Επτά (7) από αυτούς συνελήφθηκαν κατά τη διάρκεια ειρηνικής διαμαρτυρίας μέσα στο γήπεδο της Αναγέννησης και αναμένεται να δικαστούν τις επόμενες ημέρες διότι διαδήλωσαν την αντίθεσή τους σε τέτοιου είδους ενέργειες, που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των πολιτών», επεσήμανε ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Ιωάννης Αλεξανδρής.
Ο Δήμαρχος τονίζει εμφαντικά πως εμπιστεύεται τη δικαιοσύνη, η οποία θα αποκαταστήσει τη διαφάνεια και τη νομιμότητα, αφού η υγεία είναι το σημαντικότερο αγαθό του κάθε ανθρώπου και κάθε αδιαφορία γι’ αυτή σημαίνει θάνατος!

Ανάλογες δηλώσεις συμπαράστασης, έγιναν από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιάννη Μαυρομάτη και τους επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων Γρηγόρη Παραδείση, Απόστολο Οικονομίδη, Νίκο Παράσχου και Ντίνα Μώραλη. Επίσης δεκάδες φορείς της περιοχής προχώρησαν στην έκδοση ανακοινώσεων συμπαράστασης. Επίσης, δεκάδες σύλλογοι, οργανώσεις και φορείς της περιοχής εξέφρασαν με ανακοινώσεις τους αμέριστη συμπαράσταση στους συλληφθέντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.