Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Συλλογικός καθαρισμός της παραλίας Νέας Κρήνης

Μία αξιέπαινη πρωτοβουλία πήραν δύο πολιτιστικοί σύλλογοι και μία πρωτοβουλία πολιτών για τον καθαρισμό, τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017, σε συνεργασία με ένα γυμναστήριο, της παραλίας της Νέας Κρήνης.

Στον καθαρισμό καλούν τα μέλη τους να μετέχουν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της Νέας Κρήνης: ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ, Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Κρήνης: "Η Μπουμπουλίνα", Πλατεία Αγίου Γεωργίου Νέας Κρήνης, Τ.Κ. 55132, Τηλ. 2310 430492 και ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, Πολιτιστικός Σύλλογος Προσφύγων Μικρασιατών Ν. Κρήνης "Η Αγία Παρασκευή", Εμμ. Γαγγύλη 2, Νέα Κρήνη ΤΚ 551 32, Τηλέφωνο – fax επικοινωνίας: 2310444880
Επίσης το γυμναστήριο
ESCAPE, Λυσίου 4, Καλαμαριά και η πρωτοβουλία Πολιτών ΚΡΗΝΗ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ,  στα πλαίσια της δράσης «Νοιαζόμαστε για τον Τόπο Μας».
Προς το σκοπό αυτό, καλούν τα μέλη τους και κάθε ενδιαφερόμενο δημότη σε μια προσπάθεια καθαρισμού της παραλίας της Νέας Κρήνης.
Η συγκέντρωση θα γίνει στις 11 το πρωί, μπροστά από το γυμναστήριο ESCAPE, Λυσίου 4, Νέα Κρήνη.

Σε πρώτη φάση θα καθαρισθεί ο χώρος της παραλίας μεταξύ των εστιατορίων Μαϊάμι και Βράχος. Θα υπάρχουν διαθέσιμες σακούλες απορριμμάτων και πλαστικά γάντια. Το μόνο που χρειάζεται να φέρεται είναι η διάθεσή σας να βελτιώσουμε την λειτουργικότητα και την αισθητική του χώρου, προς όφελος όλων όσων τον προσεγγίζουν και ιδίως των παιδιών.
Κι ένα καπέλο για  τον καλοκαιρινό ήλιο.
Στο τέλος της δράσης θα φυτευτεί, σε χώρο που θα επιλέξουμε μαζί, συμβολικά μια ελιά, δένδρο που πολύ συχνά συναντάται στις ελληνικές ακτές, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στις κλιματολογικές συνθήκες της πατρίδας μας και μαζί με όλους του συμβολισμούς του, φιλοδοξούμε να αποτελέσει και μια εγγύηση ότι αυτή η προσπάθειά μας θα έχει και συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.