Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Κρίσιμη συνεδρίαση για αποχέτευση Επανομής


Κρίσιμη ημέρα για την Επανομή η Παρασκευή, καθώς θα συζητηθεί στην Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου η υπόθεση της αποχέτευσης της Επανομής. Και τυχόν αρνητική απόφαση, θα αποτελέσει ταφόπλακα στην ομαλή εξέλιξη του έργου.
Προκειμένου να υποστηρίξει τις θέσεις της δημοτικής αρχής στο συγκεκριμένο θέμα, μεταβαίνει στην Αθήνα ο δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Αλεξανδρής.
Στην ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου, θα εξεταστεί η αίτηση που υποβλήθηκε από την Δ.Ε.Υ.Α. Θερμαϊκού περί ανάκλησης της υπ’ αριθ. 474/2011 Πράξης του Ελεγκτικού Συνεδρίου σχετικά με τον έλεγχο νομιμότητας της διαδικασίας ανάδειξης αναδόχου του έργου «Αποχέτευση Δήμου Επανομής».
Υπενθυμίζουμε ότι ενώ το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε ως νομότυπη την διαδικασία διενέργειας του διαγωνισμού ανάδειξης αναδόχου εργολάβου για την υλοποίηση του έργου, ήρθε ένα τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου - για καθαρά τυπικούς δυστυχώς λόγους και χωρίς να εξετάσει την ουσία – να απορρίψει τη διαδικασία. Με συνέπεια, όχι μόνο να δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα στο δήμο Θερμαϊκού αλλά και να κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα το όνειρο δεκαετιών των κατοίκων της Επανομής για την απόκτηση αποχέτευσης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.