Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Η στήριξη στην κυβέρνηση Παπαδήμου, προκαλεί τριβές στο ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης


Στο στόχαστρο μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε χτες ο γραμματέας του κομματικού οργάνου, Χρήστος Παπαστεργίου, εξαιτίας μιας κομματικής ανακοίνωσης! Πρόκειται για την τελευταία ανακοίνωση που εκδόθηκε με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου, στην οποία γινόταν ευμενής αναφορά στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Οπως αναφερόταν, «δεν είναι κυβέρνηση τραπεζιτών, αλλά είναι μια πολιτική κυβέρνηση….», όπως κι ότι « …συμβάλλει στην άρση της πολιτικής αβεβαιότητας, έχει στοιχεία του νέου πολιτικού πολιτισμού και σχηματοποιεί, έστω και με νεφελώδη τρόπο, προοπτικές εθνικής ενότητας και κοινωνικής συνοχής».
Εντονα αντέδρασε στη χτεσινοβραδινή συνεδρίαση της νομαρχιακής ο Γ. Στεφάνου, που έχει αναλάβει χρέη κομματικού γραφείου Τύπου, γιατί δεν είχε καμιά ενημέρωση για την έκδοση της σχετικής ανακοίνωσης, αλλά και γιατί διαφωνεί κάθετα με το περιεχόμενό της. «Εγώ θεωρώ ότι αυτή η κυβέρνηση εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα. Με προσβάλλει η ανακοίνωση. Είναι σαν να με λέει Γερμανοτσολιά!», είπε χαρακτηριστικά, ενώ και άλλα μέλη του οργάνου διαφώνησαν με τις απόψεις που εκφράζονται στο γραπτό κείμενο για την παρούσα κυβέρνηση.
Εν μέσω αντεγκλήσεων, τελικά ο κ. Παπαστεργίου ανέλαβε την υποχρέωση να εκδώσει νέα ανακοίνωση, στην οποία θα διευκρινίζεται ότι ο κ. Στεφάνου διαφωνεί με το πνεύμα της προηγούμενης.

πηγή: εφημερίδα "Αγγελιοφόρος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.