Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Κωμωδία του Γούντι Άλλεν στο θέατρο Κάππα 2000 από το ΔΗΠΠΑΚΥΘ

Η Θεατρική ομάδα του τμήματος Πολιτισμού του ΔΗΠΠΑΚΥΘ (Δημοτικές Πολιτιστικές Περιβαλλοντικες Αθλητικές Υπηρεσίες Θερμαϊκού), παρουσιάζει στο θέατρο ΚΑΠΠΑ 2000, στην Περαία, την Κυριακή 4 και τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011, ώρα 8:30 μμ, την αισθηματική κωμωδία του Γούντι Άλεν «PLAY IT AGAIN, SAM». 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011.
Ο Allan Felix είναι ένας συνεσταλμένος και νευρωτικός κριτικός κινηματογράφου που μόλις τον έχει εγκαταλείψει η γυναίκα του. Ανίκανος να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία την συναισθηματική του αυτή αναστάτωση, βρίσκει παρηγοριά στις ταινίες του παλιού Χόλλυγουντ που αγαπά και φαντάζεται τον Humphrey Bogart να του δίνει συμβουλές σχετικά με τις γυναίκες. Οι δύο του φίλοι ο Dick και η Linda, ένα παντρεμένο και φαινομενικά ευτυχισμένο ζευγάρι του συμπαραστέκονται και αποφασίζουν να τον βοηθήσουν γνωρίζοντας του διάφορες κοπέλες…
Σκηνοθεσία: Τζένη Ζαπτιέ
Βοηθός Σκηνοθέτη: Αλίκη Μπεσίνα
Σκηνογραφική επιμέλεια: Ανδρονίκη Ράπτη
Ενδυματολογική επιμέλεια: Γιούλη Θεοδωροπούλου
Χορογραφία: Κατερίνα Κοτρίδου
Προβολές: Εύα Γκότση, Τζένη Ζαπτιέ
Παίζουν: Ειρήνη Αδαμάκου, Γιώργος Βαβούρας, , Εύα Γκότση, Χρήστος Δελτσίδης, Χαρά Δεμερτζή, Γιούλη Θεοδωροπούλου, Τασούλα Ιωαννίδου, Φωτεινή Κουλούκη, Μαρία Λευκοπούλου, Χαρούλα Μουμιακμασίδη, Γκέλυ Μπασούκα, Αργύρης Σταλίδης, Μαρία Χατζηβασιλείου.
Γενική είσοδος: 5 ευρώ.
Εισιτήρια προπωλούνται. Πληροφορίες: Θέατρο Κάππα 2000, τηλ. 23920-76006

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.