Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Για νέες επιτυχίες βαδίζει ο Πυρσός Elite Αγ. Τριάδας


Γέμισε παιδικές φωνές το περασμένο Σάββατο το Café Theros στην  Περαία, στην κοπή βασιλόπιτας που πραγματοποίησε η ποδοσφαιρική Ακαδημία Πυρσός Elite Αγ. Τριάδας.

Τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος του Δήμου Θερμαικού, Γιάννης Αλεξανδρής,ο πρόεδρος του Πυρσού , Κρυστάλλης Δοξακάκης, ο υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Θερμαϊκού, Παναγιώτης Τροκάνας, οι προπονητές των ομάδων καθώς και όλα τα στελέχη της Ακαδημίας.
Βέβαια, πολύ σημαντική ήταν η παρουσία όλων των οικογενειών και των παιδιών (παικτών) της Ακαδημίας, που μέσα σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού ευχαριστήθηκαν την συγκέντρωση αυτή.
Η οικογένεια του Πυρσού πρόσφερε επίσης ατομικά βασιλοπιτάκια σε όλα τα παιδιά και ο τυχερός για το 2013 αναδείχθηκε ο Γιώργος Παπαδόπουλος του τμήματος junior.
Όπως ανέφερε στην εκδήλωση η διοίκηση του Πυρσού «Πιστεύουμε ότι κάθε χρόνο η Ακαδημία Πυρσός Elite, θα γίνεται καλύτερη, θα προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στην άθληση και στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών και θα είναι πάντα η έμπνευση για ένα μεγάλο όραμα στην ψυχή και στην ζωή των αθλητών που την απαρτίζουν.
   Ευχαριστούμε όλους τους προπονητές που εργάζονται μα προθυμία και όρεξη, για να δημιουργήσουν μεγάλους αθλητές και καλύτερους ανθρώπους!!!!
   Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που πιστεύουν στην Ακαδημία και συμμετέχουν ενεργά μέσα σε αυτήν και ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές νίκες και πολλά χαμόγελα!!!»

1 σχόλιο:

  1. Μακαρι να βρεθηκαν μεχρι τωρα ολες οι θαλασσινες στασεις στις συγκεκριμενες συνοικιες παραλιωδως Αγιας Τριαδας στη μιση Θεσσαλονικη κατα σειρα μιας ευθειας σε ερχομο και γυρισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.