Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Αλλαγή προέδρου στη Μητροπολιτική Επιτροπή

Συνεδρίαση της Μητροπολιτικής Επιτροπής της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, συγκαλείται εκτάκτως, σήμερα στις 12 το μεσημέρι, για ν' ασχοληθεί αυτήν τη φορά αποκλειστικά με τα της εσωτερικής λειτουργίας της. Αιτία κι αφορμή η παραίτηση της προέδρου της, Ιωάννας Τζάκη, για καθαρά προσωπικούς λόγους.

Το όργανο της περιφέρειας, στο οποίο εκτάκτως θα προεδρεύσει σήμερα ο αντιπρόεδρός του, Γ. Φεστερίδης, καλείται να επιλέξει τον επόμενο πρόεδρό του έως το τέλος Αυγούστου, οπότε λήγει η θητεία του παρόντος περιφερειακού συμβουλίου. Η πρόταση του Απ. Τζιτζικώστα είναι, κατά πληροφορίες, ο Β. Κανάκας, που δεν κατέβηκε στις αυτοδιοικητικές εκλογές, και επίσης αποχωρεί σε δυόμισι μήνες.

Η καταγόμενη από τη Νέα Μηχανιώνα μέχρι τώρα πρόεδρος της Μητροπολιτικής Επιτροπής, Ιωάννα Τζάκη, αποχωρεί από τη θέση της, λέχοντας αφήσει άριστες εντυπώσεις για την εργατικότητα και το συναινετικό πνεύμα που τη διακρίνει, γεγονός που συνέβαλε στο να παραχθεί υπό την προεδρία της έργο στη σημαντική αυτή επιτροπή της Περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.